Van itt kpop rajongó?
SS501 (miattuk kezdtem el k-pop-ot hallgatni)
BIGBANG
SHINee
MBLAQ
Super Junior
ALi
JYP
Rain
TVXQ
JYJ
Meg még nagyon sok van. :DDDD
Utolsó vagyok. :D
Dorama függő vagyok. :D Romantikus komédiákat szeretem a legjobban, de amúgy a kedvenc dorama-m a Faith (Lee Min Ho főszereplésével), de nagyon szeretem a Boys Over Flowers-t is, meg a Coffee Prince-t...kb. mindet, amiben Lee Min Ho vagy Gong Yoo van. :D A Faith-t nézd meg mindenképp! Legjobb, amit valaha láttam, pedig láttam már egy jó pár dorama-t. :D:D
Faith-t! :DD láttam már vagy 100x. IMÁDOM! A Boys Over Flowers a kedvenc ^.^ És a SHINee Hello Baby-t is láttam már nagyon sokszor :DD meg az MBLAQ Hello Baby-t is:D
Valakinek ismerős a Playful Kiss? :D Kim Hyung Joong
Megint utolsó vagyok. :D:D
Nekem ismerőős. ^_^ Nagyon szeretem, mondjuk én az animét/mangát is szeretem, amiből készült. :D
Az MBLAQ-es Hello Baby nagyon vicces volt, az a kedvenc évadom eddig. :'D
Örülök, hogy neked is tetszett a Faith, és nem csak én vagyok oda érte annyira. :D Már vagy ötszázszor végignéztem, de nem tudom megunni.
Én a Playful Kiss-t néztem meg vagy 500x.:DD
MBLAQ Hello Baby..hát az *o*
B1A4 Hello Baby-t láttad már?:D Az is jóó.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!