Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem értik meg! Mit csináljak?

Nem értik meg! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A családom (nagyi, anya, apa-akikkel együtt lakom), rám akarnak erőszakolni egy olyan gimit (általános iskola is), ahová csak legvégső elkeseredésemben mennék. Csak mert közel van. Akik a mi sulinkból odamentek, mind mondták, hogy bár maradtak volna itt. (még az olyanok is, akik a menőbb rétegekbe tartoztak itt. Én, aki elég félénk vagyok és sose voltam menő, akkor mit csinálnék ott?) Szoktak hozzánk járni sportversenyekre, és én és ők ég és föld vagyunk. Szerintem 99%, hogy ott kitaszított lennék. Annyira nem akarom, ők meg nem értik meg! Ilyen esetben mit lehetne tenni?

2012. szept. 26. 21:29
 1/2 anonim válasza:
Beszélj velük, mondd el nekik mindazt amit ide leírtál. :)
2012. szept. 27. 17:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Már három gyermekem középiskolás.

Mikor el jött az ideje hogy választani kellett leültem velük és megbeszéltük a lehetőségeket.

Ne legyen nagyon messze.

Ne legyen túl magas szintű. /A beképzelt majmok miatt/

Megfelelő képesítést adja.

A gyerekemnek is kedve legyen oda járni.

Hasznos legyen a jövőjére nézve.

Néhány más speciális dolog is volt de azt már ők is bele kalkulálták a tervezésnél.

Ketten kerékpárral járnak suliba -megfelelő időjárás esetén - egyikük szinte a kapunkba száll fel a buszra és a sulinál teszi le, átszállás nélkül.

Szerintem ha értelmes érveket hozol fel nekik, biztosan meghallgatnak. Csak türelmesen, nem minden szülő egyformán veszi az "akadályokat"...

2012. szept. 27. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!