Ezt hogy értik?
Figyelt kérdés
Neten venni akarok egy sapkát (DC)és nem értem a leírását.
Ez a leírása:Baseball sapka DC mintával
Kiváló minőségű Baseball sapka DC mintával. A képet magas hőfokon gőzöljük a sapka anyagába, ezáltal nem fakul, nem kopik.
Ezt nem értem hogy értik hogy:A képet magas hőfokon gőzöljük a sapka anyagába, ezáltal nem fakul, nem kopik.
valaki segítene??
Fontos lenne nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. márc. 8. 11:57
1/7 anonim válasza:
Úgy értik,hogy a DC minta nem fog lekopni róla,mert magas hőfokon gőzölték az anyagba.
2/7 A kérdező kommentje:
Jah értem :) kösziiiii ^^ :DD
2012. márc. 8. 12:04
3/7 anonim válasza:
Ha jol emlekszem anyukam is csinalt ilyet nekem,polora kepet vasaltunk.Vasaloval kell a kepet a sapkara vasalni.
4/7 A kérdező kommentje:
Tudom mi is vasaltunk képet pólóra :))
de még sapkán nem igazán láttam xd
2012. márc. 8. 12:09
5/7 anonim válasza:
Tehát minőségi a kivitelezés.(vagy nem)
6/7 anonim válasza:
Ugy ertik, hogy az a minta (dc) magas hofokon volt gozolve a sapka anyagaba, igy nem fakul, es nem kopik.
7/7 A kérdező kommentje:
Okés köszönöm :D
2012. márc. 9. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!