Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vásárolt valaki a Multi-Bazár...

Vásárolt valaki a Multi-Bazár Webáruháztól? Mik a tapasztalatok? Engem lehet, hogy átverek.

Figyelt kérdés
Szeptember 17-én rendeltem tőlük egy LCD monitort, előre utalásnál ingyen házhoz szállítást ígértek, így hát elutaltam nekik a pénzt. Első körben közölték, hogy nincs raktáron, várhatóan 20-án érkezik. Vártam...24-én rákérdeztem, erre közölték, hogy mégsem tudják beszerezni, választhatok mást, vagy stornózzák a megrendelést. mivel a monitorok eltűntek a honlapról, kértem, hogy töröljék a megrendelést és utalják vissza a pénzt. Azóta nem kaptam se választ, se pénzt. Telefonon sem tudom elérni őket...Mi a teendő ilyen esetben? Fújhatom a 28 000 ft-omat?

2012. szept. 26. 11:55
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
2 hónapja rendeltem egy TV-t, amit ki is fizettem rögtön. Különböző indokokkal történő halogatás után most sikerült visszakapjam a decemberben átutalt összeget. Aki hasonlóképp járt, türelmet és normális hangnemet javaslok. Akkor van esély, hogy viszontlássa a pénzt, vagy a terméket.
2013. febr. 22. 22:25
 32/34 anonim válasza:
Aki tett feljelentést az üggyel kapcsolatban az legyen szives elküldeni az ügyszámot, hogy legyen mire hivatkozni a rendőrségen, mert ha több személlyel szemben történt csalás akkor az bűncselekmény, nem szabálysértés.
2013. febr. 24. 18:39
 33/34 balek a sokadik válasza:

Kedvek balekok (min én :)) Dunakeszi rendőrkapitányságon megindult egy új eljárás melyre bárki be tud csatlakozni, amennyiben ebben a tárgykőrben lett átvetve (a topik szerinti), de ne csodálkozzon, ha ide fogják invitálni meghallgatásra (azaz Dunakeszire). A hölgy mondta, hogy más panaszosok is becsatlakozhatnak. Az ügyirat szám (amire tudtok hivatkozni a Dunakeszi rendőrkapitányságon):13120/162/2013. bü.

Tudnotok kell, hogy minél több a bejelentés annál könnyebb a bizonyíthatóság, illetve akinek gond az összeghatár (50.000 ft) az csak így tud végrehajtást intézni- törölt e-mail, közokiratba foglalás hiánya, ..stb. )tudtommal.

2013. febr. 25. 12:48
 34/34 technöviking válasza:
Frissült az oldaluk, ha tippelnem kéne ugyanolyan lehúzó-gyár mint az előző, csak most weboldalakkal ...
2013. febr. 27. 17:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!