Vásárolt valaki a Multi-Bazár Webáruháztól? Mik a tapasztalatok? Engem lehet, hogy átverek.
Én december 19-én rendeltem tölük egy konyhai eszközt ami alapvetöen karacsonyi ajandek lett volna.
Azota tobbszor sikertelenul kerestem oket emailben es telefonon is. Mivel bizonytalan vagyok az online vasarlasokkal kapcsolatban az utolagos fizetest valasztottam.
Szertnem tudni, mi a helyzet a megrendelesemmel kapcsolatban, mivel ha ok nem tudnak szallitani mielobb megrendelnem mashonan a termeket. Semmi valasz. Nem tudom ilyen esetben elallhatok-e a vasarlasi szandekomtol emailben mivel telefonon nem tudom egyaltalan elerni oket es eleg megbizhatatlannk tunnek.
Én is hasonlóképpen jártam.Egy TV-t rendeltem tőlük amivel csak hitegettek,különböző határidőket irogattak.
Miután rákérdeztem konkrétan ,hogy most mi is van,elérhetetlenek lettek,válaszra sem méltattak.
Vásároltam már sok webáruházból de hasonló negatív tapasztalatom még nem volt.Nem javaslom senkinek ezt a komolytalan webáruházat,ne vásároljon tőlük senki,főleg utalással ne.Nevetséges ügyfélszolgálat,nevetséges hozzáállás,lehúzásgyanús cég!!!!!Soha többet multi-bazár!!!!
Tvnetshop.com eléggé hasonlónak tünik.
Szerintem az is átverés.
Valamint a gugli felhozott még a témában egy mester computer kft-t Pásztói székhellyel .
Ott is elég zürzavaros volt az ügy, de es már 2 éve történt. Tud valaki esetleg lehetöséget ahol az ilyen gyanús weboldalakat fel lehet jelenteni hogy ellenörizzék le?
Sziasztok, az a gond a Multibazárral, hogy nem ő jelenik meg először, különben tutira én sem vettem volna tőlük, mivel mindig leellenőrzöm a helyet, ahonnan vásárolok.
Az arukereso.hu oldalról vásároltam a ShopMániától még decemberben (1. cég), ezekről rossz véleményt nem találtam előzőleg, és eddig nem is volt rossz tapasztalatom a netes vásárlást illetően, pedig gyakran szoktam, hetente szinte (Vatera, Grando, e-bay,amazon stb).
Aztán a visszaigazolás jött a Multibazártól (2.cég). Terméket dec.27 utánra ígérték –Philips HD9220/20 fritőzt szerettem volna venni 40 000 Ft-ért. Január 2-án megjött a számla-BGPC Traveltől (3.cég) csekkoltam a neten és a cégjegyzékben, nem volt semmi gyanús, azt leszámítva, hogy utazási iroda számláz, bár manapság már mindent fel lehet venni a tevékenységi körbe. Miután nem kaptam meg a terméket, akkor kerestem rá a Multibzárra és akkor láttam ezt a blogot, ahol többen panaszkodtak. Ezért mentem el ma én is a rendőrségre-engem hitegettek, hogy majd megjön a termék január 16, de el is állhatok a megrendeléstől, és akkor visszautalják a pénzt. Egyelőre csak szabálysértési ügyként vették fel a rendőrségen, és javasolták, hogy jelentsem fel őket a Fogyasztóvédelemnél is. Ezt is megtettem. Most kíváncsian várom, mi történik, lehet, hogy nem kapom meg a pénzem, de remélem, nem lesz sokkal több károsult, ők meg a sitten végzik egyszer.
Szisztok sorstársak!
Sajnos beálltam én is a sorba. :-(
-kinéztem a terméket az argep.hu-n, ahol eddig én még nem találkoztam csalóval
-rendelés 2db 2TB Western Digital winchesterre: 2013.01.07.
-pro forma számla kiküldve ugyanazon a napon
-rendelés előre utalással, ingyen szállítva, ahogy más is
-információ: nincs raktáron, de 01.11.-én bejön
-átutalás ennek megfelelően 2013.01.10.-én
-levél tőlem multi bazárnak: pénz utalva, 2013.01.10.-én
-nincs válasz, telefont nem veszik fel
-fenyegető levél tőlem, nincs válasz, telefon továbbra sem működik
-holnap megyek a rendőrségre, ha addig sem jelentkeznek
-....szóval nincsenek illúzióim, de az biztos, hogy utánamegyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!