Vásárolt valaki a Multi-Bazár Webáruháztól? Mik a tapasztalatok? Engem lehet, hogy átverek.
Sziasztok,
Hát ékes magyar szólással élve ezt Én is benyaltam....
Előttem szólóhoz hasonlóan én WD 2 TB wincsit rendeltem 26-ért...semmi nem történik...Verem is a fejem h előre utaltam...Azt akartam kérdezni, hogy a proforma számlán szerepel címen már járt esetleg valaki?....1184, Budapest Aranyeső utca 8....??? Mert ha létezik ott a KFT akkor Én elmennék esetleg többed magammal hogy azonnal adják vissza a pénzem/ünk!?
A www.multi-bazar.net WEBOLDAL ELKÉSZITÉS ALATT ÁLL
Az előbb néztem a oldalt ezt írja ki, most már nem is jön be. Lekapcsolták. Csak az a baj, hogy semmiből nem tart csinálni egy másik oldalt, ahol ugyanúgy folytatják, amit eddig is csináltak, ami annyit tesz, hogy átverik a gyanútlan embereket.
Engem is átvertek, több mint negyvenezer forinttal ... fogom a fejem, hónapokig spóroltam egy új monitorra (hallgató vagyok), ami pénzem csak volt félretettem (fordítási munkákból tartom fenn magam, szóval munkaeszköz lett volna) és ennyire csúnyán átvernek ... írtam nekik, hogy feljelentést teszek, ha nem utalják vissza azonnali hatállyal a pénzemet.
Minden nap néztem a weboldalukat, többször beszéltem velük telefonon, nekem felvették ugyanis, de kitérő válaszokat adtak. Tény, hogy napjában nyolcszor hívtam őket mire felették, de már akkor is gyanús volt, hogy valami nincs rendben, de arra fogtam, hogy biztos kis cég, lassan működik.
Istentelenül felhúztak, két kis pofátlan ... húúúú.
Sziasztok!
Képzeljétek, tegnapi napon visszautalta nekünk a pénzünket. Igaz mindennap írtam neki egy pár levelet, mindennap ígérte, hogy utalja, és tegnap visszakaptuk a pénzt. Számomra is hihetetlen, hogy ez megtörtént. Az írta csődbe mentek, és nem akarják átvágni az embereket, és folyamatosan próbálják mindenkinek visszautalni a pénzt. Javaslom mindenkinek (tudom én már könnyen beszélek) ne adjátok fel, írjatok neki, hogy utalja vissza, ha kell naponta, de tudjanak róla, kinek tartoznak!!!!!
Tisztelt Felhasználók!
Kérjük mindenki türelmét, nem akarunk becsapni senkit, mindenki megfogja kapni a terméket, vagy a vételárat.
Sok a jogos felháborodás, de biztos, hogy mindenki megkapja ami jár neki.
Rengeteg ember ki lett szolgálva, csak azok nem írnak ide.
Ma megkaptam a pénzt, hála istennek.
Zárolták a számláját, ezért is lehet lassú a kifizetés.
Remélem nektek is rendeződni fog az ügy.
Türelmet és kitartást kívánok!
Nekem konkrétan ezen az oldalon írtak, gondolom egy korábbi hozzászólásomra reagálva, hogy keressem őket nyugodtan, el fogom tudni őket írni.
Azóta is hívom őket naponta, a telefon kicsöng (hogy nem merül le?), minden nap írok e-mailt, de természetesen elérhetetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!