Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Egy jó ötlet?

Mit csináljak? Egy jó ötlet?

Figyelt kérdés
Apa még a 3 ast se fogadja el. Én nem tartom magam rossz tanulónak,mert nrhéz suliba járok.Ezóval ma kaptam egy 1 eet apa meg meg szidott h mér nem tanulok.De tanulok csak szivat a tanár vagy nem jelenti be a dogát.Következő Bioszon pedig 5 st kaptam.de paz meg nem erdelelte az 1 es mellett.Es azt mondta meg fog verni ha megegyszer rossz jegyet hozok.(Eddig is mondta már de még doha nem vert meg)Erös iskolába járok es igy 3,8 az átlagom.sos!!!!???

2012. szept. 25. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg vele hogy néha mindenki hibázik és legyen kicsit türelmesebb.
2012. szept. 25. 21:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez durva módszer, de én ilyenkor azzal szoktam szembesíteni édesapámat, hogy ő sem volt jó tanuló! Amúgy a helyesírásodon légyszi javíts, mert sokszor igen nehezen vettem ki a mondanivalódat!
2012. szept. 26. 09:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Bocsi,telefonról irtam,amúgy 5 vagyok nyelvtanból!
2012. szept. 26. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!