Mit csináljak azzal a két idegesítő lánnyal?
Volt nekem 2 "legjobb barátnőm" . Mindig együtt lógtunk mindenhova, hárman elválaszthatatlanok voltunk. Vagyis ezt látta mindenki.
De az az igazság hogy sosem éreztem jól velük magam, mert mindig kritizáltak, mindenben érdekes módon egyet értettek, és ha nekem más véleményem volt mint nekik leszóltak s örökké olyan témáról beszéltek amihez nem tudtam hozzászólni, de sosem vették észre hogy engem a környezetükből kizártak. Próbáltam velük megbeszélni, de a részükről mindig hiszti lett a vége.
Kerestem új barátokat az osztályból, de azóta nem hagynak békén. Jönnek oda hozzám csak azért hogy a ruháimat leblamálják, vagy hogy ilyen rossz a táskám és ilyen ronda a tolltartóm, ha a többiek közt vagyunk ott is egyfolytában szólnak le. Ja és mindenképpen el akarnak választani a mostani barátnőimtől.
Valami ötlet esetleg hogy miképpen rázzam le őket magamról?
Szerintem válts sulit és ott próbálj új barátokat szerezni és mond meg nekik, hogy hagyjanak békén mert te már nem szeretnél a barátnőjük lenni :D
15/F
Na először is. Abból, amit leírtál, nekem először az jön le, hogy ezek a lányok irányítani akartak téged, azt akarták, hogy olyan legyél mint ők, azt csináld, amit ők mondanak, különben ,,baj lesz". (Lehet, hogy nem így van.)
Hogy mit tegyél? Nem tudsz velük mit tenni, vegyél egy kis erőt magadon és nézz át rajtuk... ez le fogja törni (a szerintem amúgy rohadt nagy) egojukat. Tényleg nem éri meg ezekkel foglalkozni:)
a suliváltás nem jó. :(
Elég jó suliban járok, és ennél komolyabb iskolába nem fognak felvenni, és nem szeretnék egy rosszabb suliba járni két hülye miatt.
Ami ide kell, azt úgy hívják, hidegvér. Az nem baj, ha visszaszólsz, sőt. Látják, hogy megtudod és meg is akarod magadat védeni. Nem tudom, hogy milyen kaliberű lányok, értem ezalatt azt, hogy mennyire veszélyesek (na már azért, mert manapság nem lehet tudni) de én azt tenném a helyedben, hogy szépen fognám magam a legközelebbi szóváltásnál, rezzenéstelen arccal, mélyen a szemükbe néznék és közölném velük, hogy rohadtul nem érdekelnek, de jobb, ha békén hagynak. És csak ennyit. Már nem járok iskolába, de elég nagy szám van, és volt akkor is. Ha az igazságérzetemet valami bántotta, nem voltam rest kinyilvánítani a véleményemet, akár tanárral szemben, akár diákkal szemben. Megmondtam őszintén a véleményemet, és éreztettem a másik féllel azt, hogy velem nem lesz egyszerű játszadozni. Nem vagyok egoista, de tudom, hogy valóban nem voltam könnyű ,,ellenfél" soha senkinek.
Ne add fel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!