Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Könyvel kapcsolatban segítségek?

Könyvel kapcsolatban segítségek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehet hogy páran le fognak hurrogni, de azt kérem hogy ne kommentáljon!

A könyvírással kapcsolatban lenne pár kérdésem:

Hogyan fogjak hozzá? Milyen füzetben? Szerintetek a címet a végén, vagy az elején találjam ki? Szóval ilyen dolgok érdekelnének egy kis regény megírásához.:)

2012. szept. 22. 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:
A helyedben elöször mini novellákat írnék. ilyen kis egy-egy oldalas sztorikat bármiröl :-) ha írsz egyet akkor szívesen elolvasom és véleményt alkotok róla.
2012. szept. 22. 20:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Megfogadom a tanácsod! Köszönöm!
2012. szept. 23. 10:31
 3/9 anonim ***** válasza:
igazán nincs mit. majd ha gondolod küld el a novellád privátban :-)
2012. szept. 23. 12:06
 4/9 anonim válasza:

szerintem először vezess egy blogot.

aztán ha jol megy nézz utánna hogy hogy működik ez a könyvìrás (:

2012. szept. 23. 15:33
 5/9 A kérdező kommentje:

KÖszönöm a válaszaitokat!

Blogot is kipróbálom, tudnátok küldeni linket, hogy hol lehetne megcsinálni a blogomat?:)

2012. szept. 23. 17:36
 6/9 anonim válasza:

blogger.com

google fiokot kell először csinálni ..szerintem nem nehéz.

( ha megcsináltad elküldhetnéd a linket üzibe szivesen megnézném )

sok sikert !! (:

2012. szept. 23. 21:23
 7/9 anonim válasza:

a füzet és a toll mid1, a lényeg a story.

én minden történetemnek a végén adok címet, mert nálam az esemény változhat, de ez író függő. én is javaslom a blogot, meg a novellákat. Szerintem gyakran kérd ki az emberek véleményt, de sohasem enged meg magadnak a sértődés luxust! ezt egy nagyon okos ember mondta nekem. Ha egyesek nem értékelik a munkádat, az ésszerű, építőjellegű kritikához próbálj meg alkalmazkodni, a többit meg hagyd rá! Aki azt mondja, hogy ez úgy rossz ahogy van, azt egyszerűen felejtsd el!

Sok sikert az írásaidhoz, ha megvan egypár küld el őket én is szívesen elolvasnám! Köszi

Jó írást!

2012. szept. 25. 10:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Rendben, majd elküldöm! De ne várjatok sokat tőlem :]
2012. szept. 25. 17:12
 9/9 anonim válasza:
Én is javaslom neked a blogot illetve a novellákat. egy könyvnek a megírása nehéz és bonyolult folyamat. Nagy kitartás kell hozzá és alapvető hibákra is figyelni kell. Én mindenképpen a végén adok címet a könyvemnek. Most is készülök eggyel. Lassan a végére érek és még mindig nincsen címe. Mert ez a végkifejlettől is nagy mértékben függ. Nekem is elküldheted a novelládat priviben szívesen alkotok véleményt róla. Ha bármi kérdésed van privibe is elküldheted. :)
2012. okt. 23. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!