Könyvel kapcsolatban segítségek?
Sziasztok!
Lehet hogy páran le fognak hurrogni, de azt kérem hogy ne kommentáljon!
A könyvírással kapcsolatban lenne pár kérdésem:
Hogyan fogjak hozzá? Milyen füzetben? Szerintetek a címet a végén, vagy az elején találjam ki? Szóval ilyen dolgok érdekelnének egy kis regény megírásához.:)
szerintem először vezess egy blogot.
aztán ha jol megy nézz utánna hogy hogy működik ez a könyvìrás (:
KÖszönöm a válaszaitokat!
Blogot is kipróbálom, tudnátok küldeni linket, hogy hol lehetne megcsinálni a blogomat?:)
blogger.com
google fiokot kell először csinálni ..szerintem nem nehéz.
( ha megcsináltad elküldhetnéd a linket üzibe szivesen megnézném )
sok sikert !! (:
a füzet és a toll mid1, a lényeg a story.
én minden történetemnek a végén adok címet, mert nálam az esemény változhat, de ez író függő. én is javaslom a blogot, meg a novellákat. Szerintem gyakran kérd ki az emberek véleményt, de sohasem enged meg magadnak a sértődés luxust! ezt egy nagyon okos ember mondta nekem. Ha egyesek nem értékelik a munkádat, az ésszerű, építőjellegű kritikához próbálj meg alkalmazkodni, a többit meg hagyd rá! Aki azt mondja, hogy ez úgy rossz ahogy van, azt egyszerűen felejtsd el!
Sok sikert az írásaidhoz, ha megvan egypár küld el őket én is szívesen elolvasnám! Köszi
Jó írást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!