Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tetszhetek neki? Mit tegyek?

Jégkocka girl kérdése:

Tetszhetek neki? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval,van egy srác az osztályomba,aki pár évvel ezelőtt bevallotta,hogy tetszem neki,járna velem.Én akkor nemet mondtam neki,mert még túl fiatal voltam.Most azt vettem észre,hogy már ő is érettebb lett és újra elkezdett velem csevegni,nézni órákon,tőlem kér segítséget.Sztem nem meri bevallani,hogy újra járna velem.Nekem is eléggé bejön.Mit tegyek?Hogyan mutathatnám meg,hogy nekem is bejön?13/L
2012. szept. 24. 17:16
 1/2 anonim ***** válasza:
pár évvel ezelőtt?????? 13 évesek vagytok MOST !!!! nem túl korai kicsit még most is? ???? szerintem várjatok még pár évet mert egy 13 éves semmiképpen sem neveznék érettnek....
2012. szept. 24. 18:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Jó,hát már arról hallottam,hogy ötödikesek járnak,én se ilyen "komoly kapcsolatra" gondoltam,csak ilyen eljárogatás mit tudom én fagyizóba,moziba,stb.Csak nem tudom,hogy vegyem rá.
2012. szept. 24. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!