Jégkocka girl kérdése:
Tetszhetek neki? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval,van egy srác az osztályomba,aki pár évvel ezelőtt bevallotta,hogy tetszem neki,járna velem.Én akkor nemet mondtam neki,mert még túl fiatal voltam.Most azt vettem észre,hogy már ő is érettebb lett és újra elkezdett velem csevegni,nézni órákon,tőlem kér segítséget.Sztem nem meri bevallani,hogy újra járna velem.Nekem is eléggé bejön.Mit tegyek?Hogyan mutathatnám meg,hogy nekem is bejön?13/L2012. szept. 24. 17:16
1/2 anonim válasza:
pár évvel ezelőtt?????? 13 évesek vagytok MOST !!!! nem túl korai kicsit még most is? ???? szerintem várjatok még pár évet mert egy 13 éves semmiképpen sem neveznék érettnek....
2/2 A kérdező kommentje:
Jó,hát már arról hallottam,hogy ötödikesek járnak,én se ilyen "komoly kapcsolatra" gondoltam,csak ilyen eljárogatás mit tudom én fagyizóba,moziba,stb.Csak nem tudom,hogy vegyem rá.
2012. szept. 24. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!