Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszhetek neki?
folyton ''szemeztünk '' egymással, mindig mosolygott ha rám nézett, elöttem mutogatta az izmait, (:DDDD)hülyeségből elneveztük egymást, másokat cikizett amikor ott voltam vele...
elég helyes fiú, az a tipikus szőke herceg fehér lovon :) szerintetek lenne esélyem?
az is lehet hogy tetszel neki, de az is lehet hogy így barátkozik :)
találj ki vmi közös programot és majd meglátod hogy viselkedik.
manapság már a lányok is kezdeményezhetnek:)szóval ne félj megtenni az első lépést :)
barátkozni nem így szokott :) azért annyira már ismerem :D azt elfelejtettem írni hogy negyedikbe vagy ötödikbe nem segítettem neki, (mellette ültem számteken, és meghúzta a hajam xd de köszi a válaszokat, megfogom kérdezni ha lesz lehetőségem.
de szerintem az akkoris jobb, ha a fiú kezdeményez. :)
2. vagyok
lehet hogy jobb ha ők kezdeményeznek, de néha nekünk nőknek kell kezünkbe venni az irányítást :D
meghúzta a hajad hát ez haláli :D mint az oviban....aranyos :)
igen, neked lehet igazad :D
amúgy elég fájdalmas volt, mert ugye egymás melllett ültünk, és a földig lehúzta a copfom, és azt kellett mondanom, hogy ( már nemtudom ) valamilyen kismalac vagyok. :D utána ''meg is sértődtem'' rá :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!