Tetoválás hámlása?
Múlt hét hérfőn tetováltattam a csuklómat és most van harmadik napja, hogy hámlik. Kicsit parázok, olyantól félek, hogy majd a végén darabos lesz, meg nem lesz kivehető az írás... Ugye, ha begyógyult, akkor olyan szép marad, mint miután varrták?
Bocsánat a hülye kérdésért, csak első tetoválás, imádom, és már szinte nevetséges, hogy mennyire féltem :D
Ugyanolyan lesz, a hámlás egy természetes dolog, ezzel gyógyítja a bőröd magát, hiszen ez egy komoly "sérülés", ami 72 órán át nyílt seb.
Ne kapargasd, mert attól viszont lehet heges később, és az nagyon csúnya. Ha a varr már lóg, és szinte majdnem leesik, akkor se tépd le. Bepanthennel kend naponta 3-4x, de ezt se vidd túlzásba, mert akkor elvizesedik. Remélem már nem hordod a fóliát.
Fürdésnél is óvatosan, ne tusfürdőzd, csak vizezd be, és nagyon óvatosan törölgesd meg. Ne áztasd, ne jegeld, ne kend sima testápolóval, csak Bepanthennel.
Nekem is az első tetoválás a csuklómra került, ráadásul nagyon vérzett miközben csinálták, de 2 hét alatt gyógyult meg teljesen. Van olyan tetoválásom ami 1 hónapig gyógyult, pedig nem nagy, csak olyan helyen van, ahol nagyon vékony a bőr. Ha kérdésed van, írj nyugodtan priviben.
Egy tetováló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!