A belső felkaromra szeretnék tetoválást csináltatni, egy biztató idézet. Mint például : " Az élet mindig megy tovább", " Soha ne add fel". Latin vagy olasz nyelven szeretném. Tudtok vmi szép idézetet és melyik nyelven lenne szebb?
A tetoválás hülyeség. "Az élet mindig megy tovább" meg különösen ironikus lesz, amikor majd temetnek.
2012. szept. 1. 14:54
2/9 anonim válasza:
Nem azért tetováltat, hogy jókat röhöghessenek majd a temetésen......
Nézd, ez az élet mindig megy tovább lehet, hogy tényleg kicsit gázos lehet, de ki az, aki a halálára gondol?
Ha ez neked bejön valamiért, vannak ezzel kapcsolatban dolgok amik történtek, stb.. akkor nyugodtan. Angolul szoktak sokan tetováltatni ilyeneket, bár a fele divatból, tehát megintcsak úgy nézd, hogy neked mi tetszene - hogy tetszene.
Google fordítóba másolj be mindent egymás alá ami szóba jöhet, aztán kedved szerint állítsd a nyelvet. :)
2012. szept. 1. 15:04
3/9 anonim válasza:
Azért a google fordítóval vigyázz, mert nem épp' tökéletes.
2012. szept. 1. 15:05
4/9 anonim válasza:
Persze, de érted, akkor legalább a szavakat tudná hogy hogy néz ki. Ha pedig ilyen kis mondatokat szeretne, azokat általában 10/10 lefordítja normálisan. :)
2012. szept. 1. 15:09
5/9 Scotty97 válasza:
Alea iacta est
2012. szept. 1. 15:10
6/9 A kérdező kommentje:
Negatív válaszokat nem kérek... a többit meg köszönöm szépen.:) A tetoválás nem hülyeség, már nekem van egy és sokat jelent számomra. Angolul meg nem nagyon szeretném, mert olyan sok mindenkinek van, meg azt sokan értenék, és nem másnak csináltatom, hanem magamnak:)
2012. szept. 1. 15:20
7/9 anonim válasza:
Nem vagyok hungarista, de magyarul, mert egyedi nyelv.
Esetleg németül.
De belegondolva még a cirill betűs is jól mutatna.
2012. szept. 1. 17:34
8/9 anonim válasza:
Nekem különlegesen tetszik egy idézet a Bibliából:
Tekintetem a hegyekre emelem
Honnan jün az én segítségem?
A segítségem az Úrtól jön
Aki a Mennyet és Földet teremtette.
Zsoltárok 121,1-2
Szerintem ez szép lenne,ráadásul mikor rápillantasz,rögtön erőt ad(legalábbis nekem).Viszont ha nem vagy vallásos,akkor nem is zavarok.
2012. szept. 5. 13:56
9/9 SzilKa válasza:
Van egy vendégem, aki minden számára fontos idézetet latinul varrat fel. Azon kívül, hogy ezek számára nagy jelentősséggel bírnak, egy jól megválasztott betűtipussal rendkívül jól is mutatnak. S nem is sokan értik. ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!