Hol mutatna jól? "Nunca te rindas"
Figyelt kérdés
gondolkoztam a hátamon de ott vannak hegek nem tudom az mennyire befolyásolja a tetoválást.
Esetleg a mellkasomra de azt elég elcsépeltnek tartom:S
2012. szept. 15. 22:18
1/7 anonim válasza:
hát, ez valahogy Magyarországon elég furcsa. Egy csomóan nem fogják érteni, a nuncával viccelődnek... Hacsak nem vagy spanyol származású, én hanyagolnám.
2/7 anonim válasza:
Szerintem is ez pont az a mondat, ami nevetség tárgyává válna.
3/7 A kérdező kommentje:
nem vagyok spanyol származású csak mégis egyedibbnek tartom spanyolul magamra varratni mint, hogy az elcsépelt angol változatát viseljem. Bár most, hogy így írjátok tényleg elég könnyen lehetne belőle viccet gyártani:S
esetleg ötletek valamilyen más nyelvre?
2012. szept. 16. 12:01
4/7 anonim válasza:
A kínai nagy divat, bár nekem nem tetszik az is elcsépelt.
5/7 anonim válasza:
láttam olyat, hogy valakire az volt írva kínaiul, hogy narancsos kacsasült, szegény, jól bepalizták...
7/7 A kérdező kommentje:
kínaiban nemm gondolkodk ahogy előttem mondták az is elvan csépelve.
2012. szept. 17. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!