Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért ítélik el sok közösségbe...

Miért ítélik el sok közösségben az ateistákat?

Figyelt kérdés
Én ateistának tartom magam bár meg vagyok keresztelve úgymond "megtagadtam" a vallásomat emiatt egy csomóan elítélnek. Ez normális?

2012. szept. 15. 22:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem pedig fogalmam sincs milyen a vallásom. Hiszek egy nálunk nagyobb hatalomban , de inkább a görög/római (ahol többistenhit van) tartom "logikusnak" . Nem imádkozok és megkeresztelve se vagyok. Egyszóval szerintem ateista vagyok, de eddig senki se szólt le miatta.
2012. szept. 15. 22:36
 2/7 anonim válasza:
Én is meg vagyok keresztelve, de sosem járok templomba/hittanra stb. Egyáltalán nem vagyok vallásos, mondhatni inkább ateista vagyok..de nem szoktam ezt reklámozni és kész.. problémám nem volt belőle..a legjobb barátnőm nagyon vallásos, és mégis jól megvagyunk..:)
2012. szept. 15. 23:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Az én LB-m is vallásos mind a három ők nem cikiznek a többiek viszont igen. Törin a kereszténység eddigi bizonyításáról tartottam előadást jól le is szóltak érte.
2012. szept. 16. 13:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs bennük tudásszomj, Ők beérik a világegyetem titkait elfedő misztikus, vallásos okfejtésekkel. Talán irigykednek rád, mert te velük ellentétben képes vagy hit nélkül élni.
2012. szept. 16. 16:07
 5/7 anonim válasza:
50%

Nos nehéz ügy. Én hiszek Istenben, járok templomba stb.

Viszont az ateista osztálytársaim gyakran káromkodnak,és Istent is beleveszik. Nekem nehéz ez mellett el mennem.

2012. szept. 17. 16:12
 6/7 anonim ***** válasza:

5-ös!

Nekem a vallásos osztálytársaim is szoktak káromkodni és ők is beleveszik Istent. (persze nem élnek szigorúan a biblia szerint)

2012. szept. 17. 16:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam sokat káromkodni Istent meg főleg nem veszem bele mert vannak barátaim akik hívők. Én tisztelem hogy hívők meg hogy hisznek
2012. szept. 18. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!