Rossz amit tettem? (többi lent)
Figyelt kérdés
14 leszek és félénkebb vagyok a társaságban...Szóval a barátnőmmel kb fél hónapja megbeszéltük h kimegyünk a városba.Ő még mondta h elhivja az egyik barátnőjét, meg később egy fiút.Egyszer mikor sétálunk hárman a csaj megkérdezi a barátnőmet h akkor megzünk abba a bárba amibe ők szoktak járni.Én erre megszeppentem mivel nem szoktam olyan helyekre járni és mellesleg nekem nem mondta meg.A végén h ne mondjak nemet és haggyam ott, beleegyeztem.A bár egy pincébe volt, ahol félhomás és metál zene szólt(a zenével nem volt semmi bajom:D).Ő meg a csaj sört rendeltek, én meg mivel nem iszom alkoholt egy teát.Aztán a fiú is megérkezett meg a csaja , ezután a barátnőm levágott 5 kis pohárka votkát és úgy berugott h még a lábán se állt meg.A barátai közben nyugodtan iszogattak anyám meg állandóan hÍvott h mivan én meg eléggé beijedtem mivel mindenféle ilyesztő alak is bejőtt a bárba, igy elmondtam anyámnak h a barátnőm berugott és hogy nem tudom mit csináljak.A végén a fiúval cipeltük féluton a másikon pedig én vittem haza.Akkorára kijózanodott valahogy és azt kérte h ne mondjam el senkinek de otthon volt a tatája és én titokba csak annyit mondtam h ivott egy kis sört.Aztán ezen a hét közepén összevesztünk és most kibékültünk ugyahogy és én megmondtam neki mivel nem tudtam tovább titkolni h elmondtam anyámnak a töténteket erre azt mondta többet nem is beszél velem és kerülni fog és hogy ilyen fosos szám van , h ilyen jó barátnő vagyok.. szóval most emiatt egy kicsit sirtam h én képes voltam hazavinni és nem otthagyni a parkban h csináljanak vele azt amit akarnak és h hányszor volt nállam és vendégeltem meg .. még újévkor és eggyütt buliztunk nállam.. Rossz amit csináltam h elmondtam ? Ennyire rossz barátnő lettem volna?(bocsánat a hosszú szöveg miatt)2012. szept. 14. 00:28
1/4 anonim válasza:
Amikor a tini 14 évesek össze vesznek :DD minden veled korúval megesik az ilyen de a vége mindig az lesz h kibékültök xD
2/4 A kérdező kommentje:
Háth nem hinném mivel már azon is megsértődött eléggé hogy nem mentem el vele a város másik végére gyalog, és hogy én állandóan kerülném(amit ő talált ki)... hát ezután az eset után kicsit nehézkes volt ugyanolyan lázán csavarogni mint korábban...
2012. szept. 14. 12:17
3/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem rossz az amit tettél. Tudom, hogy nekem nem kéne beleszólnom, de azért gondold meg, hogy kikkel barátkozol, mert ha már 14 évesen ilyen helyekre jár, és lerészegedik, akkor idővel téged is bele fog vinni a bajba.
4/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem rossz, amit tettél. Jól tetted, hogy elmondtad anyukádnak. Lehet, hogy a barátnődnek ez nem tetszik, de örüljön hogy épségben hazavitted.
Ha viszont nem akarsz bárokba járni, akkor ne menj, nyugodtan mondd meg a többieknek, hogy te nem szoktál ilyen helyekre járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!