Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Rajzos kérdés. Mitől lehet?

Rajzos kérdés. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromba, tanáraim szerint, remekül rajzoltam, országos rajzpályázatokat nyertem. Aztán kihagytam kb.15 évet, most ott tartok, hogy ha mesekönyvből, vagy valami "rajzolt" dologról "másolok", rajzolok, akkor az szinte teljesen tökéletes lesz, olyan mint az eredeti, ugyan ez van a csendéletekkel is, viszont, ha elképzelek mondjuk egy tájat, vagy egy arcot, állatot, bármit, ami nincs előttem, csak a fejemben van, akkor azt sehogy nem tudom le rajzolni, vagy ha mégis, akkor csak kb. ovis szinten. Pl. virág vázával csendélet, simán lerajzolom, de virág csak a fejemben sehogy sem megy. Pedig annyira szeretném...

2012. szept. 6. 19:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Kimentél a gyakorlatból. Képeket másolni valószínűleg azért tudsz,mert a kézügyességed viszont javulhatott. Ne aggódj, szerintem ha sokat gyakorolsz, és szeretnél is ismét magadtól szépen rajzolni, menni fog :)
2012. szept. 7. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!