Milyen zenei stílust képviseltek? :D
Figyelt kérdés
Rock,metal,punk,hip hop,rapp,disco,popp stb..2009. júl. 28. 18:37
12/28 anonim válasza:
Rock, metál, punk - ahogyan valamelyik előző válaszoló is. :)
15/F
13/28 anonim válasza:
hát csak én vagyok itt aki rapper?:P
16/28 anonim válasza:
egyszerre mindent, és semmit
hogy mondjam... én a zenét szeretem.
nem lehet bekategorizálni . az igényes, underground zenét szeretem, de azt rajongásig.
pl dnb, dubstep, pszichedelikus rock, indie, hardcore, IDM, glitch-hop, breakbeat, reggae, dancehall, jungle, breakstep, breakcore, nu rave, electro-house
na így már érted, hogy nem vagyok semmilyen ...er, vagy...os :D
17/28 anonim válasza:
Nem képviselek semmit, mert nem szándékozom beskatulyázni magam. :] Plusz a hovatartozásom sem így fog eldőlni. A lényeg az, hogy vannak még jó zenék és van mit hallgatni. :]
19/28 anonim válasza:
Visual keier vagyok, aminek már eleve nem túl jó a beosorlása, túl sokan divatoznak már vele - én már évek óta fan vagyok, jóval azelőtt, hogy betört volna kis hazánkba a "Japán mánia". De ilyen zenéken kívül még egy csomót meghallgatok, főleg punkot:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!