Hogy élnem túl?

Figyelt kérdés
Nagy gond a számomra az, hogy apukám néger és anyukám meg magyar, most sulutváltottam, mert niggernek csúfoltak, de most se jobb itt is ugyan így bántanak noha nem az osztálytársaim de akkor is és mivel nagyon érzékeny vagyok ezért sìrva rohanok haza suli után, esküszöm már depressziós vagyok és néha mint például most is úgy érzem én vagyok sokmilliárd ember közül is a legtökéletlenebb, és anyumat hibáztatom mindezért, és nem ellenségesen tekintek a halálra, az a baj, h. Ettől még tanulni sem tudok. Mit tegyek?

2012. szept. 4. 15:31
 1/7 A kérdező kommentje:
*Élhetném egyépként ált. Suli,, felsős vok 7. Es
2012. szept. 4. 15:36
 2/7 anonim ***** válasza:

aki csufol azt sz.ard le, általánosba nagyon gonoszak tudnak lenni a gyerekek :( de ez idővel változni fog ,

Egyszerűen csak le kell sz arni őket,ne foglalkozz velük

2012. szept. 4. 15:40
 3/7 anonim ***** válasza:
A gyereknél gonoszabb állatfaj nincs,főleg 16 éves kor alatt.Majd elmúlik.
2012. szept. 4. 15:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Az nem hiba, hogy az ember bőre ilyen vagy olyan színű, így te sem vagy a világ legtökéletlenebb embere, és az anyukádat is felesleges hibáztatni, ha egyszer nincs hiba.

A problémádat inkább a stressztűrő képességed szintje okozza, amit viszont lehet fejleszteni. Én fehér ember vagyok és ha egy csapat színes bőrű azzal csúfolna, hogy "sápadt arcú", hát lehet, hogy kiröhögném őket. Azért csúfolnak, mert látják rajtad, hogy hatásos a szemétkedésük, sikeresek az elszomorításodban és ez egyfajta hatalommámort okoz. Úgy érzik ők irányítják az érzéseidet, hatalmuk van feletted és ez tetszik nekik.

Ha legközelebb mocskolódnak veled, mutasd magad erősnek, bátornak és határozottnak, ne kerüld a tekintetüket, nézz a szemükbe. Ha nincsenek "túlerőben" és nem kell tartani attól, hogy pofozkodás lesz a vége, visszaszólhatsz te is, hogy lássák nem félsz tőlük. Ha visszaszólsz, inkább valami tréfásat vagy szellemeset mondj, semmiképp se anyázást, káromkodást, mert attól csak idegesebbek lesznek. Röhögtesd meg őket valami ilyesmivel: "Uff, sápadt arcú testvéreim!"

Egy idő után ráébrednek, hogy hiába fárasztják magukat, mert rád nem hat a szemétkedés, és akkor majd abbahagyják.

Az önbizalmadat egyébként növelheted egy csomó módon. Sportolj valamit, súlyzózz, nyomj fekvőtámaszokat rendszeresen. Ahogy a testi erőd növekszik, senki nem tételez majd fel gyengeséget rólad. Olvasgass olyan színes bőrű, vagy félvér emberekről, akik sokra vitték és meglátod, hogy nem tökéletlenség a létezésed. Shemar Moore-ról hallottál már? És Barack Obama-ról? És Keanu Reeves? (Bár azt nem írtad fiú vagy-e, és ezek férfiak, de nőkből is találni hasonló hírességeket!)

Én a helyedben beszélgetnék anyukámmal is a dologról, sőt a pszichológusoknak is remek módszereik vannak az ilyen helyzetek kezelésére, úgyhogy érdemes lehet konzultálni egyel-kettővel!

2012. szept. 4. 16:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat (lány vagyok) bocsánat a helyesírási hibákért, de nem voltam otthon ezért csak így tudtam mobilról írni....
2012. szept. 4. 17:00
 6/7 anonim válasza:
Szia:) Ne foglalkozz azokkal a bunkókkal, akik csúfolódnak rajtad! Hidd el, nem éri meg, bár csak annyi bölcsességet tudnék adni Neked, hogy valóban ne vedd a szívedre ezt a fajta nagyon előítéletes, korlátolt viselkedést. Ne hibáztasd a szüleidet, hidd el, hogy a felnőtt világban ilyen már nem lesz! DE: lesz helyette más probléma, de ezzel még bőven ráérsz foglalkozni! Vigyázz magadra, és keresd az értelmesebb réteget iskolában, Interneten, bárhol, ahol jól érzed magad! Kitartást, és ne foglalkozz a bunkó, sokszor kegyetlen, neveletlen "gyerekekkel".
2012. szept. 5. 20:34
 7/7 anonim ***** válasza:
jobb véred van, mint nekik, és a keverék emberek olyan egzotikusan szépek tudnak lenni, hogy szerintem inkább csak irigykednek rád!:)
2012. szept. 5. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!