Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti hogyan tanultátok meg a...

Ti hogyan tanultátok meg a szakmátokat?

Figyelt kérdés

Én autószerelő középiskolát végeztem. Az iskola időszak alatt 2 évig jártam hetente 2x gyakorlati oktatásra egy mesterhez. Nem nagyon szeretet dolgozni a mester, mindent rám bízott, elmagyarázta, hogy hogyan kell megcsinálni és elment, még olyan dolgokat is amit még soha nem csináltam... Ja és amikor meg ott volt és csináltam, mindig valamit ráoszolt hogy ne úgy csináljam, elvette és megcsinálta úgy ahogyan én akartam. Most kicsit bizonytalan vagyok, mert mindig félve álok hozzá egy munkához, ha valamit magam csinálok. Szeretnék jó mester lenni, csak nem sokat tanultam ebből. Mit ajánlatok mit csináljak? Ti menyi idő alatt tanultátok meg a szakmátokat?

Kérlek benneteket, hogy értelmes válaszokat írjatok, és írjátok le a korotokat, és hogy mi a szakmátok.

2012. szept. 4. 12:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!