Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van mitől félnem?

Kisvuk29 kérdése:

Van mitől félnem?

Figyelt kérdés
A történet ott kezdődik,hogy jelentkeztem Balassagyarmaton a Szetn-Györgyi-be és fel is vettek.Ennek én ugye örültem is.De aztán megtudtam,hogy gyarmaton olyan arab ""menekültek"" vannak elszállásolva akik ott ingyen esznek napi háromszor és kedvezményes jegyekkel utazgatnak.Ez nem is lenne baj,csak kiderült,hogy némelyik olyan,hogy papírja van arról,hogy aids-es ebolás meg az isten tudja milyen nyavajákban "szenved".Van köztük olyan aki szemét módon leköpött egy boltos nőt és az valami olyan betegséget kapott el,hogy a magyar orvosok a életéért küzdtek.Én személy szerint várnám azt a sulit,de ilyen emberekkel nem tudom milyen lesz.Nem szoktam sok időt tölteni gyarmaton,de ez kicsit zavaró.Bulizni egyáltalán nem szoktam,tehát este nem nagyon leszek gyarmaton.

2012. szept. 1. 09:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Azért gondolom, nem ebolásak... Az aids hihető, de hát ne feküdj le eggyel sem. :-)

Szóval nyugi. Minden ok lesz, csak vigyázz magadra és ha tudod, kerüld ezeket. ;-)

2012. szept. 1. 09:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Kerülni azért nehéz,mert szabadon vannak engedve.És az egész országban utazhatnak mit tudom mekkora kedvezménnyel.És ajnos ebola és hasonló nálunk nem is nagyon ismert betegség is lappang bennük.Bu*i nem vagyok,hogy lefeküdjek velük.De az sem szép,hogy befogadtuk őket,ők meg molesztálják a magyar lányokat.
2012. szept. 1. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!