Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az nagy baj, ha msn-en egy...

Az nagy baj, ha msn-en egy msn partneremnek rosszkor írok, mert az van neki kitéve, hogy Szabad? Olyankor szégyellnem kell magamat előtte? És félnem kell, hogy bunkón válaszol majd?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 16:37
 1/7 anonim ***** válasza:

ha szabad van kiírva, mi a baj?

ha azt mondja zavarsz, mondd, h szabad van kiírva, és sajnálod hogy ebből következően nem tudtad, hogy ha ráírsz zavarsz

2010. ápr. 6. 16:41
 2/7 anonim válasza:

Egyáltalán nem....ha elfoglalt van kitéve neki és akkor írsz rá akkor, max nem ír csak ha majd ráér.

Partner függő a dolog, én mindig ráírok arra akitől akarok valamit függetlenül attól, hogy milyen állapot van neki kirakva...

2010. ápr. 6. 16:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kéne attól félni, hogy bunkón válaszol. Ha nekem épp nincs kedvem/időm beszélgetni, akkor nem írok vissza. De nem válaszolok bunkóságotak. Ha meg nekem nem írnak vissza, akkor pont azt gondolom, hogy az illetőnek nem volt kedve/ideje, vagy nincs is gépnél.
2010. ápr. 6. 16:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Sokszor van, hogy nem érnek rá a partnereim, amikor írok nekik, mégis Szabad van kitéve. De ha nem érnek rá, miért nem változtatják át az állapotukat elfoglaltra vagy nincs gépnélre, hogy esetleg ne írjanak rájuk amikor nem érnek rá? Volt, akinek rosszkor írtam, aztán bunkón válaszolt, pedig Szabad volt az állapota.
2010. ápr. 6. 16:50
 5/7 anonim válasza:
Ezt nem kell ilyen komolyan venni..sokaknak a winnel együtt indul az msnen és nem foglalkoznak az állapottal..
2010. ápr. 6. 19:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Ja, ez igaz. Nálam is egy darabig automatikus bejelentkezés volt, pedig csak benyomtam a gépet, mielőtt elmentem fürdeni, és csak utána ültem oda.

Vagy egyszer öcsém beállította rajta, hogy ha nemtom hány percig vagyok tétlen, akkor váltson át az állapot Nincs gépnél-re. Ja, csak ez akkor marha jó poén volt, amikor direkt rejtve voltam, a többeik meg csak annyit láttak, hogy bejelentkeztem, miközben csak elmentem a géptől, az meg átváltott.

2010. ápr. 6. 19:53
 7/7 anonim válasza:
ezek a problémák, de komolyan...:D
2010. ápr. 6. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!