Az nagy baj, ha msn-en egy msn partneremnek rosszkor írok, mert az van neki kitéve, hogy Szabad? Olyankor szégyellnem kell magamat előtte? És félnem kell, hogy bunkón válaszol majd?
ha szabad van kiírva, mi a baj?
ha azt mondja zavarsz, mondd, h szabad van kiírva, és sajnálod hogy ebből következően nem tudtad, hogy ha ráírsz zavarsz
Egyáltalán nem....ha elfoglalt van kitéve neki és akkor írsz rá akkor, max nem ír csak ha majd ráér.
Partner függő a dolog, én mindig ráírok arra akitől akarok valamit függetlenül attól, hogy milyen állapot van neki kirakva...
Ja, ez igaz. Nálam is egy darabig automatikus bejelentkezés volt, pedig csak benyomtam a gépet, mielőtt elmentem fürdeni, és csak utána ültem oda.
Vagy egyszer öcsém beállította rajta, hogy ha nemtom hány percig vagyok tétlen, akkor váltson át az állapot Nincs gépnél-re. Ja, csak ez akkor marha jó poén volt, amikor direkt rejtve voltam, a többeik meg csak annyit láttak, hogy bejelentkeztem, miközben csak elmentem a géptől, az meg átváltott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!