Ez hülye ötlet?
Szerintem nem érdemes ilyen neveket kitalálni, jó lesz a rendes neved is. Ugye hogy azt mondod, nagyon ügyes vagy a fotózásban, az relatív, anyám is azt hiszi, ha csinál egy éles képet, az már jó kép, de ugye nem. :D Nincs valami galériád ahol meg lehetne nézni egy már fotódat?
Ha ilyen hobbifotósként vállalnál ilyet, akkor is maximum töredék áron vállalhatod, mert egy esküvőre biztos hogy nem téged fognak hívni a középkategóriás Sonyddal, ha fontos nekik a fotós, de kisebb rendezvényekre, partykra simán jó lenne.
Én is hobbi fotós vagyok, és azt hittem, hogy jó. Fellelkesedve, kiválasztottam két legjobban sikerültnek gondolt képemet, és feltöltöttem a fotozz.hu-ra, íme:
Az 5 pontból az egyikre 3,48, a másikra pedig 2,99 pontot kaptam. Eléggé letörtem ennek láttán, és nem is töltöttem fel azóta több képet.
Nem leszólásképpen, de a te képeidet még a moderátorok is visszadobnák, mert (a legtöbbjükön) se téma, se harmadolás, csak egy kattintás a semmibe- ez látszik.
Tudod mi az a harmadolás (alap dolog)? Sajnos neked az egyik képeden sem látszik. :( De ha nem hiszed amit mondtam, kérdezd meg a fórumban, hogy mit gondolnak a képekről, csak legyél erős idegzetű, mert úgy le fogják szólni mint, hogy az csak na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!