Mi a véleményed a szeptemberről, szereted az őszt?
Figyelt kérdés
Mikor jobb élni nyáron vagy ősszel?
Meleg ruhákban szeretsz jobban lenni vagy nyári ruhákban?
2012. aug. 27. 08:43
2/7 anonim válasza:
A mostani, heteken át tartó 40 fokot már nagyon nehezen bírtam, most kifejezetten örülök az ősznek. A természet is nagyon szép színes ilyenkor, aki szeret fotózni, annak nagyon jó témákat adhat.
3/7 anonim válasza:
Én kifejezetten az ősz eleji időjárást szeretem, amikor még el lehet lenni pólóban, és úgy nem fázik az ember. Csak iskola ne lenne :)
4/7 anonim válasza:
meleg ruhákban szeretek lenni, de inkább nyáron jobb élni mert szünet van :)
5/7 anonim válasza:
Imádom az őszi hangulatot. Enyhe kellemes idő, gyönyörű színes falevelek, jó kis kirándulások.:) Persze, amíg tanultam, én is a nyarat szerettem jobban a szünet miatt, de most hogy ez az "opció" már nem játszik, rájöttem, hogy az ősz sokkal inkább rabul ejt.:)
6/7 anonim válasza:
Késő őszi sanda reggel,
láttam egy nőt randa seggel.
Késő őszi langyos pára,
rászált szegény nagypapára.
7/7 anonim válasza:
Meleg ruhákban is szeretek lenni, de tavasszal. Az sz szerintem a legsemlegesebb évszak, egyáltalán nem szeretem, olyan semmilyen. Nem történik semmi csak barnulnak a levelek és lehullanak. Semmi jó. De azért egpróbálom szeretni, megpróbálok minden évszakot szeretni. :)
Amúgy a ruhás kérdésedre mondom: nem tudom. Szeretek meleg ruhákban is lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!