Lányok! Nektek van olyan "barátnőtök" akire inkább ellenségként tekintetek mint barátnőként?
Szerintem mindenkinek vannak.Én még nem találkoztam olyannal,akinek nem lett volna. Én a barátnőmmel 7 éve ismerjük egymást,de ő mindig megsértődik rám,kibeszél a hátam mögött.Van hogy a fiúknak meséli hogy milyen egy elkényesztetett p*csa vagyok,pedig ez pont fordítva igaz.Pl kevesebb,mint 500 méterre lakik a sulitól,és elvárja hogy az anyja minden reggel kocsival elvigye,de még sorolhatnám...(Amúgy a fiúkat pont nem érdekelte,sőt inkább engem védtek)
És az az igazság hogy benne soha nem is bíztam meg annyira. A fiús ügyeimet is inkább a másik barátnőmnek mondtam el,most vele jövök ki a legjobban.De persze attól a másik barátnőmet nem utálom,csak néha nagyon elviselhetetlen,és megvédem ha bántják.
De amúgy nálunk az egész ostályban,évfolyamba a legjobb barátnők mindig összevesznek,kibeszélik egymást stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!