Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megszüntetnéd a pontozást?

Megszüntetnéd a pontozást?

Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 12:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

15:27-es vagyok.

Annyira jó, hogy elmondom a véleményem, és le vagyok pontozva (nem a kérdezőnek szól, tudom, hogy nem te voltál.)

Utolsónak: Köszi, hogy kiállsz mellettem.

Amúgy ahogy látom, mindenki más is le lett pontozva, még az is, aki nem törölné el a pontozásos rendszert.

De pont ezért kéne eltörölni, mert van néhány idióta, aki itt/ezen éli ki vágyait, azt hiszi, ez jó poén, és mondjuk egy olyan kérdésnél, ahol "komoly" segítségre számít(ana) a kérdező, lehet, hogy egy hasznos választ lepontoznak, és már nem is veszi(k) figyelembe, mert azt hiszi(k), hogy hülyeséget írt.

2009. júl. 25. 18:36
 12/18 anonim ***** válasza:
Na ez az, szerintem teljesen igazad van, bár úgy is le leszek pontozva akármit is mondok. Idegesítő ez az egész, de én akkor is tudom, hogy nekem van iagazam.
2009. júl. 25. 18:42
 13/18 A kérdező kommentje:
Hát épp ez az, már bánom hogy feltettem a kérdést.
2009. júl. 25. 19:09
 14/18 anonim ***** válasza:
68%

Megszünteném,

mert annyi értelme van mint egy marék molylepkének.

1. mert kit érdekel, hol vagyok azon a nyomorék toplistán mert anonim az oldal örülhetek a fejemnek egyedül max..

2. engem ez NEM érdeke azért járok ide mert szórakoztat válaszolni érdekes kérdésekre, amik bennem még nem is merültek fel stb, mert itt én is tudok kérdezni, nagyon sok embertől, és nekem ez jó, szeretek normális keretek között társalogni, kérdéseket feltenni, válaszolni, megvitatni..

3. pont azért, mert szeretek kérdéseket normálisan megvitatni, engem hihetetlenül zavar hogy bocs, de sok hülye benyögi hogy juuuuj lepontoztak ok nélkül. Ki a halált érdekel? Nőljetek már fel édesdrágaIstenem..

2009. aug. 1. 14:11
 15/18 anonim ***** válasza:
43%

Előző vagyok.

4. pontozzatok ahogy akartok én ugyanis ezt az egészet leszärom, nem értem mit pörögtök ezen..

2009. aug. 1. 14:11
 16/18 anonim ***** válasza:

Azt, hogy a beírt válaszokat minősíteni lehessen, azt nem szüntetném be. De a pontgyűjtést igen. Figyeljetek:

"- Egy kérdésért 3 pont jár.

- Egy válaszért -5 pont és +5 pont között jár arányaiban annyi, amennyire hasznosnak találták a választ mások.

- Egy válasz értékelésért -1 pont vagy +1 pont jár, amennyiben azt már elegen értékelték mások is ahhoz, hogy megállapítsuk, nem másokkal ellenkezőleg értékeltél-e. Ha értékelésed nem felel meg a többség értékelésének, akkor -1 pont, ha megfelel, akkor +1 pont jár, egyéb esetben nem jár érte pont.

- Az összpontszám ezen három pontszám összegéből keletkezik."

Mégegyszer: "Ha értékelésed nem felel meg a többség értékelésének, akkor -1 pont, ha megfelel, akkor +1 pont jár, egyéb esetben nem jár érte pont."

Ez szerintem irritáló és felháborító. Ezt beszüntetném.

A lényeg harmadszor is, kiragadva: "Ha értékelésed nem felel meg a többség értékelésének, akkor -1 pont"

Hát ez ám a szólásszabadság és a szabad vélemény-nyilvánítás. Gondoljunk bele: valaki megkérdezi, hogy mi pl. a koronakisülés. (Ter,észettudományos fogalom). De ezt kevesen ismerik és a többség azt tartja hasznosnak, hogy "a király fején lévő kisméretű ülőalkalmatosság". Tehát ha nem pontozta fel a többség a jó választ, akkor az kap plusz pontot, aki a hülyeséget véli hasznosnak és annak fogy a pontja, aki jól látja a valóságot és a jó választ "hasznosolja".

Szóval az egész felhasználói pontgyűjtés és toplista egy ezer sebből vérző fölösleges ökörség.

2011. jan. 29. 17:53
 17/18 A kérdező kommentje:
utolsó: igazad van, szerintem is felháborító...
2011. febr. 8. 17:59
 18/18 anonim ***** válasza:

IGEN!

Okokat nem sorolok, mert lepontoznak ezek a vadállatok. o.o

2011. júl. 7. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!