Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Be kéne szüntetni a pontozást...

Be kéne szüntetni a pontozást ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok róla? Ki szerint van valami hatása annak, hogy itt, egyesek le/felpontoznak, még akkor is, ha szinte semmit sem írtak erre az oldalra.
2011. ápr. 16. 10:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fölösleges a pontozás... én nem is nézem már.

Sajnos általában nem az alapján pontoznak, hogy hasznos volt-e a válasz, hanem hogy egyetértettek-e vele.

Legalábbis a családi kapcsolatoknál pl mindig ez van.

A pontozásnak olyan kérdéseknél van értelme, hogy pl mennyi 2*2, ha a válasz 4, akkor hasznos volt, mert ez nem vitatéma.

De mivel ez az oldal kezd átcsapni fórumba, így semmi értelme a pontozásnak.

2011. ápr. 16. 11:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök értelmetlen ez a pontozás, nem ér semmit...
2011. ápr. 16. 11:26
 3/9 anonim ***** válasza:

"Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!"

Ez a rendszer hivatott elejét venni a személyeskedő megnyilvánulásoknak,és hogy csak a kérdésre adott válaszok szülessenek.

2011. ápr. 16. 11:42
 4/9 A kérdező kommentje:

De van, aki csak a kérdésre válaszol, mégis lepontozzák.

Hoppá, most én is válaszra válaszoltam - le ne pontozzanak! xD

2011. ápr. 16. 11:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam pontozni senkit mert egy baromságnak tartom.

Szerintem csak annak lenne értelme, ha a kérdező pontozhatna, viszont a válaszolók nem.

Mégpedig azért, mert ha egy személynek rossz kedve van az szórakozásból lenyomkod mindenkit. Vagy ha valaki mérges egy másikra és megkeresi az összes válaszát, majd mindet lepontozza sutyiban az meg mekkora szemétség már.

Tehát ki kéne szűrni, hogy ne lehessen szemétkedni azzal, hogy ne lehessen pontozni sem.

2011. ápr. 18. 08:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Én csak a nagyon nagy baromságokat pontozom le, leginkább az egészség és a fogyókúra rovatban, mert szerintem ott nincs helye mások félrevezetésének. (A többi rovatban sem, de ott nincs akkora baj, ha valaki félrevezet másokat.)

Amúgy szerintem úgy kéne lennie, hogy csak a kérdező pontozná a válaszokat. Abból lehetne látni, hogy ki mennyire nyújtott valós segítséget.

2011. ápr. 18. 15:38
 7/9 A kérdező kommentje:

Azért, én a kérdezőre sem bíznám a pontozást, mert egyesek még kérdezni sem tudnak, vagy hülye kérdéseket tesznek fel (egy kis gyűjtemény: [link] ).

Bár vannak olyan kérdések, amik valójában vélemény kifejtés (főleg a politikai rovatban), de hát ilyen világban élünk...

2011. ápr. 18. 18:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs semmi értelme.

Ha úgy pontoznának az emberek, ahogy kell, hogy hasznos vagy nem hasznos a válasz, akkor lenne értelme.

De így, hogy lájk meg diszlájk témát csinálunk belőle, csak egy nagy hülyeség.

Sajnos sok az értelmi fogyatékos, akik egész egyszerűen nem fogják fel, mit jelent ez a pontozás, mit jelentenek a kis kezecskék.

Ez van, nagy az isten állatkertje, és alacsony a kerítés.

2011. máj. 1. 04:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is felesleges a pontozás, pláne ezért, mert legtöbben nem az alapján szavaznak le/fel, hogy tényleg hasznos-e a válasz, hanem az alapján, hogy ők egyetértenek-e vele. És ez nem túl korrekt. Én nem is nézem a %-okat már.
2011. máj. 3. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!