Hogy puskázzak? (folyt lent)
Figyelt kérdés
6 tantárgyból pótvizsgáznom kell de puskázni akarok de hogy? :(2012. aug. 24. 21:53
51/64 A kérdező kommentje:
szerinted megbukok? semmi esély?
2012. aug. 25. 00:01
52/64 anonim válasza:
Mivel 3 napod van, ezért semmi. A lefizetés meg mondom, nagyon necces. Most azért szerintem az igazgatónak is feltűnne, hogy hogyhogy hátmentél, és ha kiderülne a lefizetés, akkor a tanárok nagy szarban lennének. Így ilyen kis összegekben ne is gondolkodj, nem fogják miattad az állásukat kockáztatni.
53/64 A kérdező kommentje:
Tudom :(:'( de akkor mit csináljak?
2012. aug. 25. 00:08
54/64 anonim válasza:
Megbuksz, és átmész másik suliba. Más lehetőség van? Tudtommal nincs. Ezt valahogy dolgozd fél.
55/64 A kérdező kommentje:
Azt könnyü hogy megbuktam de nem akarok másik suliba megit a sok ... közé :( :( és ha magántanulo lennék? vagy ha elmennék dolgozni 18 éves koromig mivel 17 vagyok és utána elvégezném éjszakain hm?
2012. aug. 25. 00:11
56/64 anonim válasza:
Ezekhez annyira. nem értek, de ha magántanuló is vagy, kell érettségizned. Vagyis ajánlott. De buktál már? Hogyhogy csak 9-edikes vagy?
57/64 A kérdező kommentje:
igen most fogok 3.ra :'(:'( de magántanulo kiszámoltam 4 év alatt 10 millio a tanároknak
2012. aug. 25. 00:15
58/64 anonim válasza:
Hát ez elég durva. De ha nincs ennyi pénzetek, akkor marad a másik suli. Nincs valami fogyatékosságod? Nem kéne kisegítő suliba járnod?
59/64 A kérdező kommentje:
Nincsen semmi! csak mondom még kb 5 éve mikor kisebb voltam anyámék elválltak mindig vertek :( és ez lett belölem :'( érted mit mondok? mindig piszkálnak itthon és már öngyilkos is akartam lenni csak megtudott állni a vonat
2012. aug. 25. 00:20
60/64 anonim válasza:
Így már minden érthető. :( De utálatos szüleid lehetnek. :( A bąromarcúakat kellett volna ütni amikor téged bántottak, nem fogják fel, hogy ez nem megoldás! Nem hiszem, hogy olyan dolgokat tettél, amiért normális esetben megvert volna egy normális szülő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!