Hogy puskázzak? (folyt lent)
Figyelt kérdés
6 tantárgyból pótvizsgáznom kell de puskázni akarok de hogy? :(2012. aug. 24. 21:53
41/64 A kérdező kommentje:
Hát igen jobb volt vele ! tanulnom is kellet volna de mindennap veszekedés van! hogy miértnemtanultam...
2012. aug. 24. 23:39
42/64 anonim válasza:
Szüleid mit szóltak hozzá? Nem is érdekli őket?
43/64 A kérdező kommentje:
hát idegesek és érdekli őket de én nem akarok uj iskolába menni :( sok hülye :( mármint baszogatosok áhh
2012. aug. 24. 23:42
44/64 anonim válasza:
Hát de nem hiába baszogatnak...
45/64 A kérdező kommentje:
De nem olyan Bszogatások hanem hogy mivan bu..i vagy meg még pár embert tudod az ilyen kemény gyerekek akinek leverek egyet aztán asse tudja hol van mivan ilyen cipöd van mért nem cigizel gy..kér vagy ilyenek nem a tanulással
2012. aug. 24. 23:46
46/64 anonim válasza:
Legalább nem cigizel, ez jó. Előbbi években milyen tanuló voltál?
47/64 A kérdező kommentje:
2-3 as nem cigizek cigiztem leszoktam barátnőm miatt meg hogy miért nem drogozol és minden iskola ilyenekkel vna tele magántanulo is lennék de nincs arra pénzünk:'(
2012. aug. 24. 23:47
48/64 anonim válasza:
Én azt mondom jól jött, hogy barátnőd lett és miatta leszoktál, és most meg "miatta" megbuksz. Ki tudja, lehet, hogy az életedet mentette meg ezzel? És pár 10 évvel tovább elhetsz.
49/64 A kérdező kommentje:
Hát igen ! lehet! de még mindig nem tudom hogy megyke át
2012. aug. 24. 23:58
50/64 anonim válasza:
Ezen kár vitatkozni, mert sehogy. A fejemet teszem rá. El kell fogadnon, te csináltad ilyenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!