Mit csináljak? (folyt lent)
Figyelt kérdés
3szor megbuktam 9.ben most lett 4szerre nem akarok tanulni hanem dolgozni de még csak 17 vagyok mit csináljak?2012. aug. 23. 18:14
1/3 anonim válasza:
hát 8 általánossal aztán tényleg nagyon nehéz találni akármit is, valami haver/haver apja vagy külföld, vagy valami, de ennek is csekély esélye van, valami szakma kéne és akkor mindjárt könnyebben menne, inkább nézz valami 1-2 év alatt tanulható szakmát. Azzal már lehetne menni külföldre, mert MO-n hülyeség élni ha az ilyen por néphez tartozol.(én is ahhoz tartozom sajnos, azon vagyok, hogy szakács legyek és úgy kimenni.)
2/3 A kérdező kommentje:
Én kamionos akarok lenni de arra pénz hogyan :O nemtudom
2012. aug. 23. 23:42
3/3 anonim válasza:
hát igen az is egy megoldás csak a jogsi meg ilyenek elég borsos árú dolgok. Talán valami épitkezésnél vagy valaminél, de ha nincs protekciód akkor nehezen tudom azt is elképzelni. Sok sikert, :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!