Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vendégségben előfordult már...

Vendégségben előfordult már veletek, hogy "nagydolog" kellett?

Figyelt kérdés

Velem igen sajnos, kínos volt.

Hála istennek nem hallották meg, pedig 2-szer húztam le.

Nektek volt ilyen?

2012. aug. 21. 23:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, volt ilyen. Ezáltal kiderült, hogy én is ember vagyok, azóta is furcsán néznek rám...
2012. aug. 21. 23:45
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze előfordult:D De sztem az sokkal kínosabb lenne ha a nadrágodba végeznéd a nagydolgod....:DD Hidd el a házigazdák is kaksiznak:D
2012. aug. 21. 23:46
 3/14 anonim ***** válasza:
75%
Miért kell ilyen hülyeséget kérdezni?
2012. aug. 21. 23:46
 4/14 anonim ***** válasza:
39%
Nem tetszik nem kell rá válaszolni..
2012. aug. 21. 23:47
 5/14 anonim ***** válasza:
93%

Még nem fordult elő... :D Lekopogom. :D

Volt egyszer egy vendégség nagymamámnál. Ilyen kajálós össze ülős beszélgetős volt...és persze az unokákat be kell mutatni a nagy barátnőknek...úgyhogy el kellet mennünk bemutatkozni. :D Nagyon vicces volt :D Mert volt egy néni aki kiment a WC-re ... és jött a mérges macska(fosott:D) Nagyon hangos volt és fröcsögős.. Szakadtam a röhögéstől... Bátyámnak vörös volt a feje...Aztán kiment a ház elé :D Gusztustalan volt... :D de vicces... :D

2012. aug. 21. 23:48
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
nemrég történt meg velem, hogy barátnőmnél voltam és nagyon kellett már, de nem mertem, mert kicsi a lakás és nagyon büdös lett volna, ilyen hasmenésfélém volt. alig bírtam ki, hogy kiérjek a lakásból, szerencsére a lakótelep mellett volt egy kukoricás. hát kénytelen voltam ott elvégezni a dolgomat, mert különben szó szerint befostam volna:D és hálisten volt nálam 2 zsepi:D
2012. aug. 22. 00:36
 7/14 anonim ***** válasza:
64%
Az ilyen történeteket olvasva áldom az eget, hogy ismeretlen eredetű emésztési problémáim vannak, és egy héten nagyjából 1-2-szer kell nagyvécéznem. Ez pedig soha nem jött még rám idegen helyen. Illetve ha rám is jön az érzés, vissza tudom tartani, sőt, nem is tudok máshol, csak otthon. Nyaralásnál előfordult, hogy 10 nap alatt egyszer sem voltam. Szóval nem, soha nem jött még rám vendégsében, sem sehol máshol. Jobban belegondolva 18 év alatt csak otthon végeztem el ezt a dolgom.
2012. aug. 22. 01:34
 8/14 anonim válasza:
100%
Én azt nem értem hogy ez egy olyan dolog amit otthon "illik" csinálni?
2012. aug. 22. 08:06
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Velem is előfordult már.Mi van ebben?Csak az a ciki,amikor az egész lakás ettől lesz büdös és ablakokat kell nyitniXD
2012. aug. 22. 09:09
 10/14 anonim ***** válasza:
55%
igen volt többször is, az egyik nemrégiben és hát mivel a wc ajtaja a konyhába nyílt az ablaka pedig ahol ültünk és ebédeltünk azért tartogattam, hiába sürgettem a páromat, hogy haladjunk csak szenvedett még és későn indultunk el és mikor a kapunkhoz értem volna szépen befostam fehér szoknyában voltam minden csupa sz.r lett a cipőmbe is befolyt.
2012. aug. 22. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!