Melyik a kedvenc Szent Johanna Gimi-idézetetek?
Húú nem is tudom,sok van :)
Van ugyebár az ablakos a 6. részben,a dec.20-ás az ötödikben,meg még sok más:))) neked?
Tizenegyedik végére döbbentem rá,hogy a régóta keresgélt "legjobb barát" tulajdonképpen végig ott volt az orrom előtt, csak amíg én egy emberben kerestem, azt, amit számomra a barátság fogalma jelentetene, nem vettem észre, hogy ez nem egy konkrét ideál, ami egyvalakiben megvan, és akkor az a nagybetűs Legjobb Barát. Hanem inkább egy puzzle, a darabjai szanaszét vannak, és ha együtt látja őket az ember, akkor nyer értelmet az egész. Valamely ilyesmit jelenthet a barátság.
Szerintem ez a legjobb!!! :)
Nekem ez:
EZ SPOILER IS LEHET, ANNAK, AKI MÉG NEM OLVASTA, ÍGY SAJÁT FELELŐSSÉGRE OLVASSA MINDENKI, AKI NEM AKARJA TUDNI, HOGY MI LESZ BENNE, ÉS MÉG NEM OLVASTA, AZ NE OLVASSA EL!!
-Jól vagy?-kérdeztem.
-Aha.
-Egész jól sikerült, nem?-erőltettem mosolyt az arcomra
-Ja, nem volt rossz.-bólintott szórakozottan.
-Tudom, hogy rosszul jött ki ez az egész, de azért örülök, hogy itt voltál.-ismertem be.
-Tudom.-mosolyodott el.
-Volt egy kis deja vu érzésem...mondtram a két évvel ezelötti szilveszterre gondolva.
-Azért ez most jobb volt.
-Annak is meg volt a maga hangulata.Amúgy...Ha akkor el tudsz érni telefonon....és beszélünk...szerinted mi történt volna?-kérdeztem zavartan.
-Semmi.
-Gondolod?
-Biztos vagyok benne.Túl sok volt a zavaró tényező.Sehogy se jött volna össze.
-Igen, talán igazad van.De azért...az jelentett neked valamit akkor? Egy kicsit? Minimálisan?-kérdeztem halkan, alig hallhatóan.Cortez mosolyogva megrázta a fejét, és a kezemet fogva magához húzott.
-Miért érdekel ennyire minden régi sztori?
-Csak úgy.-vigyorogtam.
-Tudod, mit jelentett.Akkor is tudtad.
-Inkább reméltem.-javítottam ki.
Bocsánat, a mit helyet hogy van. Azaz:
-Tudod, hogy jelentett.Akkor is tudta.
Én itt a hogy helyett mit-et írtam, elnézést. :)
- Beleülhetek a Télapó ölébe? - kérdezte Móni vigyorogva Zsoltitól, ahogy oda lépett hozzánk.
- Vert már pofán krampusz? - kérdezett vissza Kinga reflexből.
Meg az amikor Cortez kiakadt Gomba miatt és elkezdte kitörölni az ismerőseit :P De igazából az egész könyv a kedvencem. :D
Máday néni, itt hagyta a fáját. A kutyafáját. Muhahahaha :)
Vagy a másik szintén a hetedikbôl
Jò. Szóval. Uhh. A tünetek alapján biztos, hogy ... nekem... jaj. Szóval prosztatagyulladáson vab.- mondta ki. Én mosolyogva a szám elé kaptam a kezem, Kinga pedig lehunyt szemmel, egyszerûen megfejelte a mosdó csempéjét. Egymás után háromszor.
:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!