Mit gondoltok az alábbi fotókról?
Wow.:D
nagyon szép képek.:)
te csináltad őket?:)
Szép képek, azok is melyeket nem linkelted be!
Érdemes befektetés lenne egy komolyabb fényképezőgép!
Remélem lesznek még új képek...
Beraktam deviantWatch-ba a profilt! ;)
Igen, én csináltam:)
Nagyon köszönöm, a komolyabb gépre én is gondoltam(
jelenleg ilyen van: [link] )
Csak nem tudom, hol, milyet vegyek, úgyhogy egy kis útmutatót ha ahhoz is mondanátok, hálás lennék. :)
Nagyon szép képek :)
Tisza partnál készült igaz?
A naplemente annyira általános téma, hogy nehéz jó, érdekes, újat mutató képet készíteni. Nem rosszak a képek, de nem is többek ennél. Ez nem lehúzás, de ez a téma tényleg nagyon sok felől meg lett már örökítve. Amivel persze nincs baj, de igen nagy kihívás egy-egy igazán jó fotó készítése. Ha továbbra is a napkelténél/napnyugtánál maradnál, keress valamilyen érdekes, látványos helyszínt, mely megadja azt a pluszt, ami kiemeli majd a képet a sok hasonló közül. Nekem például szerencsém, hogy vannak a környéken látványos helyek, pl.: [link] [link] (Nem dicsekvésből, csak hogy lásd, mire is gondolok.)
De egyénként amatőr-hobbistaként nem kell, sőt, nem is szabad egy témára specializálódni! Én is ilyen témákkal kezdtem, aztán most már fotózok mindent, ami megtetszik. :-) Tessék sokat gyakorolni, a szemed egy idő után nem csak a témára, de a kompozícióra is rááll! Sok szerencsét ehhez a nagyszerű hobbihoz! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!