Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mibe kezdjek bele?

Mibe kezdjek bele?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, és nem tudom mibe kezdjek bele, valami honlapba? De milyenbe? Fórumba? Programozásba? Valami olyat szeretnék amit szeretnek az emberek, és meg ismernek vele, mindegy csak kapcsolódjon a számítógéphez. Nem egy büds kocka vagyok nem erről van szó :D csak azt hiszem ehhez értek a legjobban. esetleg telefonos fényképekhez egy blogot létrehozni? Ti mit ajánlatok? vagy esetleg társat kerestek valami ilyesféle tevékenységhez abba is partner lennék.

2012. aug. 21. 16:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindegy csak jól fizessen? Kicsi befektetés , baromi haszon, semmi güri, na az nekem is kellene! Csak a lé dőljön be az ajtón! Majd felébredsz és jó lesz a szar lapátolás is, ha enni akarsz!
2012. aug. 21. 16:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Én ha jól nézem a ki írásom, ilyet nem mondtam, ha nem jött volna le belőle, akkor valami hobbyt szeretnék, ami érdekli az embereket, na meg engem is. például én fényképezgetek dolgokat. ők meg nézik a fényképeket hozzájuk szólnak a blogon valami ilyesmi tevékenységre lennék kíváncsi, fizetést nem említettem, egyből úgyse menne, esetleg később ha valaki látja bennem a tehetséget... öhm, érthető voltam? szólj ám ha nem.
2012. aug. 21. 16:39
 3/4 Mizotya válasza:

Kérdés, hogy hobbit keresel, vagy akár egy egész életen át foglalkoznál ilyen dolgokkal. Ha hobbi, akkor nagyjából mind1. Akár mindet is kipróbálhatod, nem múlik rajt semmi, éleg ha közbe jól érzed magad.

Másik esetben érdemes valami olyat csinálni, ami nemcsak szórakoztat, hanem később is jól jön. Pl programozás, később lehetsz programozó, vagy informatikus stb.

2012. aug. 21. 16:44
 4/4 A kérdező kommentje:
hát hobby vagy lehet egy életen áti dolog is... az majd még el dől "út közben" :D
2012. aug. 21. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!