Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek bele egy...

Hogyan kezdjek bele egy dalszöveg írásba?

Figyelt kérdés
egyszerűen,, ceruza papír és neki üljek ?

2012. júl. 8. 21:04
 1/8 anonim válasza:
100%

Szerintem először a témát válaszd ki :)

Már én is próbálkoztam vele, csak dallamot nem tudok hozzá, így kis versike lett belőle :)

2012. júl. 8. 21:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Dalszöveget szerintem akkor lehet a legjobban lehet írni, mikor vagy nagyon boldog vagyok..vagy valami nagyon nagy csalódás ért.Szerintem ilyenkor a legkönnyebb..de valakinek mindig csak úgy jön.:)
2012. júl. 8. 21:23
 3/8 A kérdező kommentje:

hm dallamba nem lesz hányom :)

sokszor ismeretlen zenét hallok rádióba és elkezdem dúdolni magamban és pont úgy jön a dallam... mondom mi ? :D miközbe életembe nem hallottam azt a zenét

2012. júl. 8. 21:24
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
UI.: Az előző kommentelőnek..ha nem saját dallamot akarsz alá azaz instrumentált akkor írd be youtube ba pl.: snowgoons ride on instrumental
2012. júl. 8. 21:27
 5/8 anonim válasza:

Èn rapszövegeket írok.

Tényleg igaz,az nagy löket amikor boldog vagy,vagy ideges. De választasz egy témát és csók. Ès igenjó feszültséglevezető :D

2012. júl. 9. 09:42
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

Én is szoktam rapszövegeket írni. :D

És tényleg minden feszkót le lehet vezetni benne.

2012. júl. 9. 09:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Válassz témát. Gondolkozz rímelő szavakon, nekem az volt a kezdő löket, hogy mindig akármerre mentem leírtam rímekben, hogy mit látok, mit csinálok, hogy néz ki a környezetem. Egy idő után gyorsan és összefüggően jönnek a rímelő sorok, akármilyen témáról legyen szó, csak bele kell mélyedni hozzá, és erősen kell koncentrálni. :)

Előző voltam.

2012. júl. 9. 09:46
 8/8 A kérdező kommentje:
na ja rap .. :) olasz rapet hallgatok végülis ..
2012. júl. 9. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!