Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi lenne ha most általános...

Mi lenne ha most általános iskolai osztálytársaimnak elkezdeném felhányni a múltbéli sérelmeimet amit ők okoztak?

Figyelt kérdés
Sötét a múltam tőlük. Kiközösítettek ütöttek vertek és ott aláztak le mások előtt ahol lehet. Láttam nekik sikeres az életük és a képükbe akarom vágni, hogy és is sikeres vagyok karrier téren, de idegbeteg lettem miattuk. A múlt kísért és az emlékek még álom formájába is visszajárnak. Tudom hogy 15 éve volt de akkor is sötét a múltam.

2012. aug. 21. 09:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem lenne jobb tőle. Inkább próbálj legyinteni rá, és ne is firtasd, hogy nekik mennyire megy jól. Ezzel csak saját magadat hergeled. Ami elmúlt, nem lehet megváltoztatni. És ne akarj bosszút állni sem rajtuk, sem máson.
2012. aug. 21. 09:42
 2/3 xd kérdezhetek? válasza:
:( kb. velem is ezt csinálták nagyon rossz! :( De hagyd őket. nem ér annyit!
2012. aug. 21. 16:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha felhánytorgatnád, abból csak azt látnák, hogy érzelmileg még mindig ki vagy szolgáltatva nekik valamennyire. Szóval jobb nem bolygatni ezt. Pláne a képükbe vágni nagyon szánalmas lenne. Ha mindenképp akarsz valami olyat csinálni, amit komolyan is vennének, nem csak röhögnének rajta, akkor verd pacallá őket.
2012. aug. 22. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!