Miért csak a lepontozás megy?
Előrebocsátom,hogy szarok a százalékokra úgy általában,de észrevettem,hogy ha bunkózok,meg minden,akkor lepontoznak a béka segge alá.Viszont ha esetleg oldalakon keresztül próbálok segíteni több kérdésnél is,akkor viszont nem pontoznak fel a francba.
Igazából ez nem is annyira kérdés,inkább csak megosztás. :) Milyen érdekes az emberi természet. :)
Egyrészt emberi természet,igen,hogy a rossznak hangot adnak az emberek,míg a jót elviselik szó nélkül.:)
De az milyen már,hogy Én sosem bunkózom az oldalon,segítő szándékkal vagyok itt totálisan és az általam hasznosnak gondolt válaszaimat meg fullra lepontozzák!?:D Az milyen?
Az elmúlt 1-2 hétben 3%-ot estem és csak lesek,hogy miért!Pedig eddig Engem sem érdekelt a százalékom de ez idegesít,mert alaptalan és megtévesztő a többieknek.
Tényleg tök kivagyok ezen,Kedves Kérdező és köszi,hogy ezt itt a kérdésednél kiírhattam a lelkemből.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!