Van itt olyan, aki direkt lepontozza mindenki válaszát?
Most komolyan... Olyan, aki el se olvassa, csak annyira unatkozik, hogy rekordot akar dönteni minden nap a piros kéz megnyomásával?
Nekem az a gyanúm, hogy van, de nem ismerek ilyet.
Te ismersz ilyet? Esetleg magadra ismersz? :)
Engem tutira valaki mindig lepontoz. Leszállóágban van minden nap a %-om.
Elég gyanús mert az esetek 98%-ában hasznos választ adok, és csak 2%-ban vagyok beszólogatós amikor már elvesztem a türelmem.
Úgyhogy valakinek a lepontozás a mániája.
Én speciel azt pontozom le, aki oltári nagy ökörséget ír, vagy csak natívan trollkodik.
Aki direkt lepontozza mindenki válaszát, az natív troll :)
Persze, ha valaki baromságot ír, az más.
De amikor tényleg segítségből írok, és veszem a fáradtságot és időt szakítok arra, hogy válaszoljak, másnapra pedig lepontozzák, mindig megfogadom, hogy soha többet nem válaszolok! :D
Sokszor megírom félig a válaszom, majd kitörlöm, mert úgyis lepontozza valami ökör...
Ha nekem nem egyezik valamivel a véleményem, olyankor nem pontozom sehogy, hiszen olyankor csak egy másik szemszögből világítja meg a dolgot. Nem fontos számomra, hogy az egész világ velem értsen egyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!