Döntsétek már el Ti, hogy ki hibázott?
Egy éve megismertem egy aranyos,hozzám hasonló nőt.Jó barátnők lettünk.Szinte,a legjobbak.
Majd beszélgettem,pár ismerősével Róla.
Kiakadt.2 hétig,nem beszéltünk.Majd a facen
egy csomó lejárató dolgot írt ki,Rám.Pl:.Hogy úgyis feljelent valamiért,meg hogy Én,Őt zaklatom.Semmi csúnyát nem írt.Csak az ismerősei,kommentbe írtak fenyegetéseket.
Aztán szülinapja volt,de nem beszéltünk.Küldtem Neki,egy smst,hogy nem haragszom,és felköszöntöttem.Ő megköszönte.
Aznap már,minden a régi kerékvágásban ment minden.Újra,egy szép barátság volt.
Aztán mivel nekem munkahelyet kellett váltanom,az Ő ellenségével kellett dolgoznom.
Hát,nagyon meglepő dolgokat mondott...És a barátnőm azt mondta,vagy a munkahelyem,vagy az Ő barátsága.Végül megértette,ilyet nem kérhet.Mivel Ő is beszél,az Én ellenségeimmel.
Majd Nekem,barátom lett.Neki meghalt.És el alartam mesálni,hogy ismertem meg.Erre!?
Megharagudott,2hétig újra harag.Majd béke...
De gyengült,a barátságunk.
Majd egyre jobban mellőzött...és.arra kért,ne barátkozzunk.
Én öngyillkos akartam lenni,6-szor hívott,miután,megírtam Neki.
Majd nem értem el...
Majd elértem,azt mondta nem haragszik,csak el kellett utaznia.
Megnyugodtam.
Majd másnap kapom az e-mailt soha többé,ne
keressem.Mert sem ereje,sem ideje nincs a hülyeségeimre.
Sírtam.
Majd írtam Neki,hogy kétszínű,meg hogy átvert,és soha nem akarom látni,és hogy az ellensége a barátnőm.
És Én is,kiírtam a face-ére.
A falán,a bejegyzésemet törölte,de engem egyenlőre nem törölt.
Most próbál lejáratni,az ismerőseim fogynak,de az övé is.
Mit gondoltok!?
Sokak szerint egyszer még,barátok leszünk.Mások szerint,nem...
Hány évesek vagytok? Ez fontos.
Én a te helyedben ezek után (18 évesen) hagynám, velem ne szórakozzon. Nagyon furcsán viselkedik, szerintem valami családi probléma lehet a hátterében. Magától, normálisán, nem csinálna ilyeneket az ember.
Én pontosan 18 vagyok.Ő meg,38.
Már teljesen,megtiportuk egymást.
De valamiért,kötődöm hozzá.
A barátnőd az anyukád lehetne. Szerintem te jobban ragaszkodsz hozzá, mint fordítva.
Ja, és mindenképpen keress fel egy pszichológust!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!