Van esely vagy adjam fel?
na szoval nemreg a vonaton talalkoztam egy fiuval aki nekem nagyon ismerosnek tunt( olyan deja vu erzes) a testverevel es a nagymamajaval uatzott (kb. 11oras ut)a nagymamajuk leszalt bekescsaban ok a keletiig utaztak amikor leszalt a nagyanyjuk nekem es anyamnak(vele utaztam) meg koszont is de nem ugrik be h honnan ismerem oket szerintetek meg tudom esetleg interneten talalni oket ennyit tudok roluk: a nagyobbik testvernek es a nagyinak van facebookja a fiu neve Norbert barna haj barna\vagy kek szem altalaban zselezett haj az occse valami szilard vagy szilaj de szilinek becezik voros haj feher bor kicsit dundibb mint a batyja(de egyatalan nem kover) hat, hetedikesek fontos lenne h megtalaljam oket mert mar vagy 2 napja egyfolytaba ezen gondolkozom h honnan ismerem oket igazabol csak a nagyobbik fiu es a nagyi ismeros Romaniabol jott a vonat (marosvasrhely\ Targu Mures) tudom most lehet hulyezni h miert nem kerdeztem ra a vonaton de mar eleget busultam ezen tudom hulye voltam de szerintetek van esely? huhh am mar igy is hulyenek neztek a vonaton h miert bamulom oket egyfolytaban xD am a nagyival beszeltem is kb 1-2 mondatot 2012.08.14.en utaztam
egy elkeseredett 13\L
elso valaszolo vagyok:
az az egyetlen esely h az egesz csaladban körbekérdezel h van e 'ilyen' rokonotok..több eselyt nem latok a dologban:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!