Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van esely vagy adjam fel?

Van esely vagy adjam fel?

Figyelt kérdés

na szoval nemreg a vonaton talalkoztam egy fiuval aki nekem nagyon ismerosnek tunt( olyan deja vu erzes) a testverevel es a nagymamajaval uatzott (kb. 11oras ut)a nagymamajuk leszalt bekescsaban ok a keletiig utaztak amikor leszalt a nagyanyjuk nekem es anyamnak(vele utaztam) meg koszont is de nem ugrik be h honnan ismerem oket szerintetek meg tudom esetleg interneten talalni oket ennyit tudok roluk: a nagyobbik testvernek es a nagyinak van facebookja a fiu neve Norbert barna haj barna\vagy kek szem altalaban zselezett haj az occse valami szilard vagy szilaj de szilinek becezik voros haj feher bor kicsit dundibb mint a batyja(de egyatalan nem kover) hat, hetedikesek fontos lenne h megtalaljam oket mert mar vagy 2 napja egyfolytaba ezen gondolkozom h honnan ismerem oket igazabol csak a nagyobbik fiu es a nagyi ismeros Romaniabol jott a vonat (marosvasrhely\ Targu Mures) tudom most lehet hulyezni h miert nem kerdeztem ra a vonaton de mar eleget busultam ezen tudom hulye voltam de szerintetek van esely? huhh am mar igy is hulyenek neztek a vonaton h miert bamulom oket egyfolytaban xD am a nagyival beszeltem is kb 1-2 mondatot 2012.08.14.en utaztam

egy elkeseredett 13\L

#vonat #esély #feladás #11 ora #1 no #deja vu; ismeros
2012. aug. 15. 21:56
 1/4 anonim ***** válasza:
nehezügy:/
2012. aug. 15. 22:35
 2/4 A kérdező kommentje:
az:( de nem hiszem el hogy ilyen hulye vok lehet hogy nagyon reg talalkoztam vele de nem ugrik be :(((((((((( raadasul nemreg almodtam hogy egy taborban talalkoztam egy pasival aki ugyanigy nezett ki!! most ezzel nem akarok celozni semmire meg nem nagyon hiszem ilyesmikben...de azert azt meg en is bevallom hogy eleg furcsa....
2012. aug. 15. 22:44
 3/4 anonim ***** válasza:

elso valaszolo vagyok:

az az egyetlen esely h az egesz csaladban körbekérdezel h van e 'ilyen' rokonotok..több eselyt nem latok a dologban:/

2012. aug. 16. 10:07
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! hát már mindenkinél kérdezősködöm eddig semmi sikerrel :(
2012. aug. 16. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!