Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esely, hogy ujra belem szeret? Vagy adjam fel?
Figyelt kérdés
a parom szakitott velem mert ugy erezte ,hogy nem szeret..ezt mondta utolag,rengeteget keresett es igy meggyozott ,hogy kibekuljek vele...de most osszevagyok zavarodva ,nem tudom hogy szeret-e.. es igy nem tudom hogy van-e ertelme az egesznek ..szalljak ki inkabb most ,mielott ujra beleszeretnek es nem er akkora bantodasom vagy probaljam meg meg egyszer?2009. máj. 31. 18:16
1/2 anonim válasza:
Én most hagytam el a párom, mert már nem volt jó vele..de rájöttem hogy szeretem még..és nem tudjuk hogyan tovább! Kell egy kis idő, neked is és neki is! próba cseresznye...,de előbb mindent beszéljetek meg!
2/2 anonim válasza:
meg kell beszélni, lehet elbizonytalanodott, mert volt problémája vagy vmi érzelmi hullámon esett át. ezek természetes dolgok, előfordulnak. viszont beszéljétek meg pontosan a dolgokat, nem lenne érdemes végleg szakítani ha szeretitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!