Már mindenki alszik?
Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 01:51
61/285 anonim válasza:
Igen, akkor tudok. Csak olyankor az a baj, hogy nehéz felkelni. :S Egyszer kikapcsoltam az ébresztő órát nálam, és a szüleimnél is. 10 perc eltérés volt a felkelés közt, mert egyeseket felkelt álmukból az 5 perc. :/
62/285 anonim válasza:
és ide kajak 61-en írtak rajtam kívül? amúgy miért serelem-szex-be írtad, és miért 18+-os a kérdés? :D
63/285 A kérdező kommentje:
akkor tessék tanulni és hátha elalszol most is időben :D
én elteszem magam holnapra, vagyis mindjártra , mert lassan kelnem kell :O
neked meg jó szórakozást, ha még bírod.... jó éjt! reggel úgy is törlik a kérdésem, de majd csak rádtaláloK:D
2012. aug. 15. 03:22
64/285 A kérdező kommentje:
mert ki akartál maradni a jóból, és azért ide írtam, mert itt mindig van valaki és jól esett kicsit beszélgetni, a karikát nem én raktam ki :D
2012. aug. 15. 03:24
65/285 anonim válasza:
Annyira jó volt velem beszélgetni, hogy meg akarsz keresni az oldalon? :D Nem hiszem, hogy törölnék. Jó volt dumcsizni. :D Jó éjt.
66/285 anonim válasza:
Egyébként nyár van, ilyenkor minek tanulni? :D Ha be írod a nevem privátban az azonosító sávba, akkor könnyen elérhetsz. Csak az a baj hogy pontosan meg kell jegyezned a nevem. :)
67/285 A kérdező kommentje:
nem tudom, törlik e :D igen, jó volt beszélgetni :D és megtalállak, mert sokat vagy fent, szoktam látni a kommentjeid :D
2012. aug. 15. 03:28
68/285 A kérdező kommentje:
azért, mert akkor tudsz aludni :D megjegyeztelek, követni foglak innentől :D:D:D
2012. aug. 15. 03:30
69/285 anonim válasza:
Nem írtak ide 61-en, csak a válaszok száma 61. :D Jó tudni, hogy valaki emlékszik rám a válaszok alapján. Én is igénylem gyakran a beszélgetést. :)
70/285 anonim válasza:
Nézd meg a Ne szórakozz Zohannal c. filmet, és egy örök emlék leszek neked. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!