Már mindenki alszik?
én nem alszok :)
megcsalt a pasim, szakítottam vele; a barátnőim a pasijaikkal nyaralnak vagy szimplán dolgoznak és nincs idejük velem szórakozni; nem találtam nyári melót; egész nap unatkozok és hülyeségeken gondolkozok..., tök egyedül érzem magam és ez éjjel még rosszabb, de nem akarok aludni, mert bár a legtöbb ember ilyenkor már alszik, én mégis abban reménykedek, hogy valami jó fog történni és kikerülök ebből az unalomból. :/
20 köszi ezt a pár percet, legalább kikapcsolt, nagyon jót röhögtem :D
21 most miért, ismétlés a tudás nagyapja, nem tudtad ?:D
22 ah, sajnálom, tudom mit érezhetsz, voltam már én is ilyen helyzetben :O
Valamivel próbáld pedig magad kizökkenteni , mert be lehet golyózni az tény, bár pont én mondom ...:D
vannak a videóban elég durva fejek..:D:D nincs mit.:D
Végül is tényleg az ismétlés a tudás anyja..de akkor is kössz bäzdmeg.:D:D
dehogy segít most a zene, engem ilyenkor csak felidegesít , meg sajnos olyan vagyok, hogy emberekhez kötök számokat és az most nem lenne jó ....
jól van naaa , az akkor is a " a tudás nagyapja":D:D:D:D
Igyekszem magam kizökkenteni, de vidéken lakok és így még unalmasabb. Semmi szórakozási lehetőség... alig várom, hogy kezdődjön a fősuli... :D Soha nem mondtam még ilyet, hehe.
Az a videó tényleg nagyon jó! Pár napja láttam, azóta megnézem minden nap xD Am a pasi többi videóját is érdemes szerintem megnézni :D
Szerintem anyja..
Én ma vagy 20x megnéztem és kb sírok a röhögéstől..:D
nekem is volt már olyan, hogy vártam a sulit anno, de már nem járok hála égnek :)
engem most semmi sem köt le az ég világon . A pasim munka miatt a világ másik végére ment , és kivagyok teljesen ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!