Már mindenki alszik?
Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 01:51
51/285 anonim válasza:
Az lehetséges, de én élveztem a legjobban. :D Csak úgy lett volna tökéletes, ha olyan csajt kapok, akit választok. Direkt összecserélték a lányokat. De ha azt a lányt kellett volna fogdosnom akit választok, akkor tuti nem csatolom ki a melltartót. :D
52/285 A kérdező kommentje:
mi sem tudunk találkozni két hetente, mert novemberben jön haza leghamarabb :O November, értitek, hát ki a fene bírja ki addig , és a poén az egészben és darab szabadnapom sem maradt, meg max ha egy hétre mennék akkor érné meg , áhhh, vert helyzet az egész most . Most gyűröm a nyelvet, hogy tudjak kimenni, és addigra már tud nekem kint remélem munkát ... és igen, szerelem ha beüt, nincs mit tenni, olyankor nem nagyon tudsz az észre hallgatni ....
2012. aug. 15. 02:56
53/285 anonim válasza:
Ki lehet bírni addig. Egyébként tisztelet a kivételnek. :)
54/285 anonim válasza:
Ja és az érdekel, hogy hogy lehet könnyebben el aludni zene mellett? Az egyik válaszoló ezt írta.
55/285 A kérdező kommentje:
nem mondom, hogy nem lehet, csak még új az érzés nagyon, soha nem voltam ilyen helyzetben, meg már együtt is élünk, wááááá:D
2012. aug. 15. 03:01
56/285 A kérdező kommentje:
na azt nem tudom én sem, szerintem ez egyén függő, van akit megnyugtat , engem nem ... te nem vagy még álmos ?
2012. aug. 15. 03:03
57/285 anonim válasza:
Hát most hogy mondod, már kezdek álmosodni, de amikor lefekszem, akkor mindig át megy rajtam. Megőrülök! Tegnap 15:0-kor keltem, és olyankor ment fel bennem a pumpa. Ygy repül a nyár. :S
58/285 A kérdező kommentje:
én is ásítozok, de nem hiszem, hogy fogok tudni aludni , a többieknek már megy látod :D
azaz délután 3 kor keltél ?:D azt aaa, jó alvókád van :D
2012. aug. 15. 03:10
59/285 anonim válasza:
Hát én nem vagyok rá büszke, és előre látom, hogy ma is délután fogok felkelni. Így megy ez már nyár elejétől. Meg próbáltam már azt is, hogy direkt fent maradok egész éjjel másnap estig, hogy tényleg kiütve legyek és aludjak. Másnap délután 1-kor már nem bírtam és lefeküdtem aludni. Szüleim fél 5-kor keltettek.
60/285 A kérdező kommentje:
és suli időben, gondolom akkor azért tudsz aludni ?
2012. aug. 15. 03:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!