Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Már mindenki alszik?

Már mindenki alszik?

Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 01:51
 231/285 anonim ***** válasza:
Na, felebredtem :) Kell menni suliba, mit szoltok ehhez?
2012. szept. 8. 05:41
 232/285 anonim ***** válasza:

háló háló epekövem van háló háló.:D:D

http://www.youtube.com/watch?v=J3AdrcH4e9o hogy értsd is..:D:D

2012. szept. 8. 07:27
 233/285 A kérdező kommentje:

Én is felébredtem, de suliba nem megyek ma :D

Mi lesz a 7végi programotok ?

2012. szept. 8. 09:15
 234/285 anonim ***** válasza:
Buli. Hetkozben a munka, hetvegen a csajok meg a buli
2012. szept. 8. 13:30
 235/285 A kérdező kommentje:

ÉN is megyek ma bulizni, rám is fér kis lazulás :)

egyébként ott milyen bulik vannak ? mármint gondolom korosztálytól is függ hova mész, meg zenei ízléstől , de mégis ?

2012. szept. 8. 14:17
 236/285 A kérdező kommentje:

232 meghallgattam amit küldtél, le is fáradtam, de jó volt :D

Tudjátok mi jutott eszembe ? Szerintetek hányan lennének benne, egy ilyen "party" félében , egy hatalmas főzésbe , ahol mindenki egyen pólót viselne "gyakorikerdesek.hu" felirattal ?:D

Simán elmennék, én szeretem az ilyesmit, ez olyan, mint egy veterán autó találka, ahol közös valamiért rajong sok ember :D

2012. szept. 8. 14:23
 237/285 anonim ***** válasza:
Ez jo lenne, csak lehetetlen kivitelezni. Nalunk nincsenek jo bulik, mert falu, sok a hulye "paraszt" ember
2012. szept. 9. 13:05
 238/285 anonim ***** válasza:
hééééééé én paraszt családból származom. :D (amúgy nem örülök neki)
2012. szept. 9. 13:09
 239/285 anonim ***** válasza:
En is. De nem ugy ertem. A "paraszt" az az idiota bunko, aki azt a helyzetet keresi, hogy mikor tud kotekedni, akitol nem lehet nyugodtan bulizni
2012. szept. 9. 13:41
 240/285 A kérdező kommentje:

Pedig tök jó lenne, egy ilyen buliféle, a nickname-is ráférne mindenkinek a pólóra :D Lehet egyszer kellene csak elkezdeni ....:D

Én értem mire gondolsz parasztság ügyileg, vannak bőven szerencsétlenek, valamivel fel kell nekik is hívni magukra a figyelmet ha már mással nem tudják :O:D

És jó az az iskola Zohan, addig örülj, míg tanulhatsz :) csak utána tudj is majd elhelyezkedni , ami nem lesz könnyű, legalábbis nálunk nem az ....

2012. szept. 9. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!