Már mindenki alszik?
háló háló epekövem van háló háló.:D:D
http://www.youtube.com/watch?v=J3AdrcH4e9o hogy értsd is..:D:D
Én is felébredtem, de suliba nem megyek ma :D
Mi lesz a 7végi programotok ?
ÉN is megyek ma bulizni, rám is fér kis lazulás :)
egyébként ott milyen bulik vannak ? mármint gondolom korosztálytól is függ hova mész, meg zenei ízléstől , de mégis ?
232 meghallgattam amit küldtél, le is fáradtam, de jó volt :D
Tudjátok mi jutott eszembe ? Szerintetek hányan lennének benne, egy ilyen "party" félében , egy hatalmas főzésbe , ahol mindenki egyen pólót viselne "gyakorikerdesek.hu" felirattal ?:D
Simán elmennék, én szeretem az ilyesmit, ez olyan, mint egy veterán autó találka, ahol közös valamiért rajong sok ember :D
Pedig tök jó lenne, egy ilyen buliféle, a nickname-is ráférne mindenkinek a pólóra :D Lehet egyszer kellene csak elkezdeni ....:D
Én értem mire gondolsz parasztság ügyileg, vannak bőven szerencsétlenek, valamivel fel kell nekik is hívni magukra a figyelmet ha már mással nem tudják :O:D
És jó az az iskola Zohan, addig örülj, míg tanulhatsz :) csak utána tudj is majd elhelyezkedni , ami nem lesz könnyű, legalábbis nálunk nem az ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!