Már mindenki alszik?
Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 01:51
211/285 A kérdező kommentje:
még mindenki alszik ?:D
2012. aug. 19. 15:45
212/285 anonim válasza:
Én fent vagyok. ;-) Nem hiszem, hogy már sokan írnának erre a kérdésre.
213/285 A kérdező kommentje:
eddig se sokan írtunk :D
hogy van , túlléptél már az oldal által sújtott dolgokon ?:O
nem érdemes foglalkozni vele, bár könnyű mondani ....
2012. aug. 19. 17:32
214/285 anonim válasza:
Még azon az éjjelen túl tettem magam rajta, mert amikor már el tűnt a nevem, akkor megszivattam a válaszolókat, és szerencsére nem vették észre, hogy én védtem meg saját magam. :-D Bár még látom egy-egy kérdésnél: "ne szórakozz zohannal", de ezt csak egy ember írja, úgy veszem észre. Majd idővel vissza teszem a nevem.
215/285 A kérdező kommentje:
azt én is láttam, egy két kérdésnél, bár én nem írok már válaszokat, én meguntam :D
Ugyanazt a nevet akarod visszarakni, mint ami volt ?
2012. aug. 19. 17:45
216/285 anonim válasza:
Hát sajnos nem tudom megváltoztatni. Új profilt pedig már nem szeretnék, mert így is várok még pár üzenetre.
217/285 A kérdező kommentje:
attól csinálhatsz egy újat és majd meglátod mikor hova lépsz be :D
2012. aug. 19. 18:24
218/285 anonim válasza:
Nem akarom így, mert akkor jobban ismernék az egyiket, mint a másikat.
219/285 A kérdező kommentje:
:D ennyire érdekel , hogy hány százalékos vagy, meg ki ismer ki nem ?:O:D:D:D engem egyáltalán nem :D
Pont most néztem egy kérdést, amiért írtam egy biszex kérdéshez, egyáltalán nem lenéző , vagy sértő , vagy lehúzó kommentet, csak nem tudom őket megérteni mikor ez mikor az kell nekik ....:D 0% lepontoztak :D:D:D:D
2012. aug. 19. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!