Már mindenki alszik?
ja, és én tudom hány éves Zohan !:D
Hát azért az túlzás hogy ismer, de beszélgettünk :D
Itt is elég gáz a helyzet , szerintem sokan örülnek most ha van munkájuk, akinek meg van hogy el ne veszítség azon izgulnak, hát ez van sajna , én még nem is panaszkodok, mert a plasztikai sebészet virágzik, és ezt most minden viccet félre téve mondom !!!
Üdv mindenkinek, jó hogy még tartjuk a vonalat :D
Én nem tervezek semmi különöset hétvégére, tömegben, vezény szóra nem szoktam szórakozni, szóval én az ilyen nagy rendezvény féléket elkerülöm, főleg hogy fővárosi lányka vagyok .... a tűzijáték simán látszik majd itthonról is, majd kiállok a teraszra :D ha jó idő lesz napozni, pihenni, csobbanni fogok :D
Zohan, no para, én likvidáltam amiért letiltottad a neved ! Te nem tetted meg, én igen ! Azért gáz ez a személyeskedés így ismeretlenben, az ok, hogy elmondjuk a véleményünket, de van egy határ még vicc terén is ! :S
Teljen szépen a napotok !:)
helyes, nem kell az oda :D:D:D:D
hogy telik a 7végétek ?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!