Ciki, ha a fiamat Fehér Farkasnak nevezem el?
Kérdező!
Beszéltél itt ízlésről, hogy nekünk is lehet rossz. Ez igaz, de te a rossz ízléseddel egy életet fogsz tönkre tenni! Ez a név akkor megy el, ha indián vagy, és látszik is rajtad meg a gyermekeiden. Amúgy senkinek semmiképpen NE add ezt a nevet.
A farkas még elmenne, de ez a Fehér Farkas kombináció... a társai ki fogják készíteni. Ha annyira akarod, legyen Farkas a neve, de NE a barátod nevén.
Milyen lenne még a szituáció is?
Szülésznő: És mi a fiú neve?
Te: Fehér Farkas
Szülésznő, és mindenki, aki hallotta: röhögőgörccsel rohannak ki...
Nekem tetszik! Nem ertem, hogy miert vagytok ugy oda, hogy csufolni fogjak, oviba, suliba. Engem is csufoltak, pedig semmi erdekes nevem nem volt.
Ha valakit akarnak csufolni, akkor csufoljak a nevetol fuggetlenul!
A lanyomnak is furcsa neve van, de soha nem csufoltak, sot az osztalytarsai nagyon elvezik, hogy csak ot ismerik ezzel a nevvel.
Kedves Kerdezo, ha neked tetszik akkor meg se halld amit masok mondanak, dont a szived szerint.
Udv: Erika
ULTRA gáz már ne is haragudj. Gyorsan felejtsd el... megértem a barátodat, hogy tiltakozik a név ellen én is tiltakoznék.
És ne legyél makacs mert nehogy aztán a gyerek megutáljon azért mert ilyen nevet adtál neki... általánosban a sok kis tökmag biztos, hogy csúfolná..
Tom durván 3 év telt el a kérdés óta, de akkor üzenem más szülőknek, akik hasonló dilemmák előtt állnak: Ne foglalkozzatok azzal, amit más mond! Tegyétek azt, amit szívetek súg, s sose azt, ami ennek ellent mond! Ha neked tetszik a leendő gyereked neve, akkor valószínűleg neki is fog, hiszen örökölni fogja az érzéseid nagy részét, tehát: ha neked tetszik, akkor nagy az esély rá, hogy neki is fog.
Ne add fel amit kitűztél célul magad elé! Higgy az álmaidban, s azok valóra válnak! ;) F/13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!