Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ciki, ha a fiamat Fehér...

Ciki, ha a fiamat Fehér Farkasnak nevezem el?

Figyelt kérdés
Még nem vagyok férjnél, de a barátom Fehér.:D Ő hevesen tiltakozik a név ellen.:D
2009. júl. 21. 14:50
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem is tegyél elé vagy utána valami más keresztnevet pl. Fehér Farkas Ábel. Így már kevésbé tűnhet furcsának. De amúgy meg ez nem egy olyan név, ami miatt szégyenkezni kéne..inkább az a gáz, mikor valaki egy külföldi nevet ad a gyerekének és ott virít vmi Dzsennifer vagy Alejandro a hagyományos, magyar vezetéknév mellett.
2009. júl. 21. 16:26
 32/38 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező!

Beszéltél itt ízlésről, hogy nekünk is lehet rossz. Ez igaz, de te a rossz ízléseddel egy életet fogsz tönkre tenni! Ez a név akkor megy el, ha indián vagy, és látszik is rajtad meg a gyermekeiden. Amúgy senkinek semmiképpen NE add ezt a nevet.

A farkas még elmenne, de ez a Fehér Farkas kombináció... a társai ki fogják készíteni. Ha annyira akarod, legyen Farkas a neve, de NE a barátod nevén.

Milyen lenne még a szituáció is?

Szülésznő: És mi a fiú neve?

Te: Fehér Farkas

Szülésznő, és mindenki, aki hallotta: röhögőgörccsel rohannak ki...

2009. júl. 21. 17:32
 33/38 anonim ***** válasza:
44%

Nekem tetszik! Nem ertem, hogy miert vagytok ugy oda, hogy csufolni fogjak, oviba, suliba. Engem is csufoltak, pedig semmi erdekes nevem nem volt.

Ha valakit akarnak csufolni, akkor csufoljak a nevetol fuggetlenul!

A lanyomnak is furcsa neve van, de soha nem csufoltak, sot az osztalytarsai nagyon elvezik, hogy csak ot ismerik ezzel a nevvel.

Kedves Kerdezo, ha neked tetszik akkor meg se halld amit masok mondanak, dont a szived szerint.

Udv: Erika

2009. júl. 21. 19:25
 34/38 anonim ***** válasza:
95%
Hát szerintem ez állati jó ötlet. Hogyha nekem ez lenne a nevem akkor én nagyon örülnék neki. Mert különleges, és nem érdekelne hogy bárki csúfolt, amúgyis a néven kívül más dologgal is szoktak csúfolódni az oviban meg a suliban meg mindenhol, úgyhogy csúfolódásban úgyis lesz része. Bár lehet hogy olyan ember lesz akit nem mernek csak úgy csúfolni. Szóval szerintem qva jó név, én büszke lennék rá. F/28
2009. júl. 21. 20:59
 35/38 anonim ***** válasza:
73%
Légy tekintettel a majdani gyermeked lelkivilágára és ne adj neki semmi olyasmi nevet, ami szokatlan, meghökkentő, mert egy életre kitolsz vele. hidd el, csúfolni fogják a gyereket ha ezt a neved adod neki. gyerekek gonoszkodása határtalan mindenkit kinézek közülük, aki egy kicsit is kilóg. a te gyereked a nevével lógna ki. azt szeretnéd, hogy a fiad már kisgyermekként azzal az élménnyel találja magát szembe, hogy kinézik? ha nem, akor térj észhez, és keress valami épkézláb nevet.
2009. júl. 21. 23:46
 36/38 anonim ***** válasza:
76%
Őszintén? CIKI. Ne haragudj de tényleg az. Gondolj bele hogy fogod becézni szegényt?! Farkaska, juj.
2009. júl. 22. 11:00
 37/38 anonim ***** válasza:
64%

ULTRA gáz már ne is haragudj. Gyorsan felejtsd el... megértem a barátodat, hogy tiltakozik a név ellen én is tiltakoznék.

És ne legyél makacs mert nehogy aztán a gyerek megutáljon azért mert ilyen nevet adtál neki... általánosban a sok kis tökmag biztos, hogy csúfolná..

2009. júl. 22. 15:42
 38/38 A nevem titok válasza:

Tom durván 3 év telt el a kérdés óta, de akkor üzenem más szülőknek, akik hasonló dilemmák előtt állnak: Ne foglalkozzatok azzal, amit más mond! Tegyétek azt, amit szívetek súg, s sose azt, ami ennek ellent mond! Ha neked tetszik a leendő gyereked neve, akkor valószínűleg neki is fog, hiszen örökölni fogja az érzéseid nagy részét, tehát: ha neked tetszik, akkor nagy az esély rá, hogy neki is fog.

Ne add fel amit kitűztél célul magad elé! Higgy az álmaidban, s azok valóra válnak! ;) F/13

2012. febr. 9. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!