Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ciki, ha a fiamat Fehér...

Ciki, ha a fiamat Fehér Farkasnak nevezem el?

Figyelt kérdés
Még nem vagyok férjnél, de a barátom Fehér.:D Ő hevesen tiltakozik a név ellen.:D
2009. júl. 21. 14:50
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
66%
Nekem nagyon tetszik. Fiú név közül nekem is a László mellett a Farkas volt felírva. De nekem ennyire nem paszolt a vezetéknévhez :) Aztán lányom lett.
2009. júl. 21. 14:52
 2/38 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ciki. Lehet hogy neked nem de neki az lessz ha majd csúfolják...(bocsi)
2009. júl. 21. 14:55
 3/38 anonim válasza:
91%
Gondolj arra hogy ez a gyerek egyszer oviba fog menni, majd suliba, és ha az előbbiben elég jók az ovónők akkor csak az utóbbiban kell megküzdeni a gyerekek gonoszkodásával. A nagylányomat Isméria névre kereszteltem, és az oviban nem volt semmi gond, de a suliból zokogva jött haza hogy isi-pisinek csúfolták. A te döntésed, de gondold végig, hogy a fiadnak ezzel a névvel kell leélnie az életét.Az erdei Manó sokkal rosszabb lenne:D
2009. júl. 21. 14:56
 4/38 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem k* jó!!!! Nekem nagyon tetszik! Kicsit olyan, mint egy indián név :) Ami pedig a csúfolást illeti, nem hinnem, hiszen sem nem Bor Ivó, sem nem Major Anna vagy valami ilyesmi... Nekem tetszik!
2009. júl. 21. 14:58
 5/38 anonim válasza:
90%
neeeee télleg nagyon ciki a név...
2009. júl. 21. 15:00
 6/38 A kérdező kommentje:
Nem tudom egyébként ezzel, hogy lehetne csúfolódni, elvégre a farkas az egy nagy és erős, sőt a gyerekmesékben ijesztő állat. Szerintetek mivel csúfolnák?:S
2009. júl. 21. 15:00
 7/38 anonim ***** válasza:
88%
Pl te állat...
2009. júl. 21. 15:02
 8/38 anonim ***** válasza:
89%
Úristen ha ilyen nevem lenne, ugranék a Dunába :S Nagyon gáz, mindenki röhögni fog rajta! Egyszerűen komolytalan név... És lehet, h illeni fog hozzá, de sose tudhatod. Ha majd felelősségteljes felnőtt lesz, és bemutatkozik egy tárgyaláson vagy akármi, nagyon gáz lenne :S
2009. júl. 21. 15:02
 9/38 anonim ***** válasza:
76%
A Farkas név alapból gáz egy kicsit, de így a Fehérrel együtt szimplán röhejes és szánalmas
2009. júl. 21. 15:03
 10/38 anonim ***** válasza:
88%
Én nekem nem tetszik,óvis lesz ki csúfolják hiába erős meg minden a farkas ezt te egy 5 évesnek nem tudod majd elmesélni hogy miért ne csúfolodjon S: én nem adnám neki ezt a nevet !
2009. júl. 21. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!