Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ciki, ha a fiamat Fehér...

Ciki, ha a fiamat Fehér Farkasnak nevezem el?

Figyelt kérdés
Még nem vagyok férjnél, de a barátom Fehér.:D Ő hevesen tiltakozik a név ellen.:D
2009. júl. 21. 14:50
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
15:02, ha kis vadóc lenne, akkor még lehet hogy élvezné is:D
2009. júl. 21. 15:03
 12/38 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem oltári ciki ez a név. Bocsi, neharagudj, de 100%, hogy kitalálnak rá valami csúfolódós viccet, akáraz oviban, a suliban. Fehér Farkas? Mintha nem is emberi név lenni. Végülis te tudod, a te döntésed. Gondolgozz el rajta, mert ez a név végig fogja kísérni az egész életét.

Én biztos nem adnák ilyen nevet a gyerekemnek.

2009. júl. 21. 15:04
 13/38 anonim ***** válasza:
83%
Isten mentsen meg mindenkit a humoros kedvű szülőktől.
2009. júl. 21. 15:05
 14/38 anonim ***** válasza:
89%
A gyerekemmel nem szúrnék így ki. Neki kell majd viselnie ezt a nevet egy életen át és ez bár nem olyan vészes, de gyerekkorában biztos, hogy csúfolnák érte...tudod, milyenek a gyerekek. Nem bántásból, de nekem úgy hangzik, mint egy indián neve így a vezetékneve mellett.
2009. júl. 21. 15:05
 15/38 anonim ***** válasza:
88%

mintha indiánnév lenne.)Ülő Bika.))

nem tetszik.

2009. júl. 21. 15:08
 16/38 anonim ***** válasza:
87%
de miért nem lehet neki egy egyszerű aranyos ugyanakkor neked is tetsző nevet adni ? Ilyen név azért....nem tetszik
2009. júl. 21. 15:10
 17/38 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem abszolút fantasztikus. Mármint egy elég karakteres név lenne. A Farkas alapból is nagyon jó név, a Fehér meg szép vezetéknév. Bár lehet, egy második nevet is kéne adnod neki. Valami szintén karaktereset.
2009. júl. 21. 15:12
 18/38 anonim ***** válasza:
85%

Nekem is tetszik az Ivó, nagyon is, mégsem nevezem a fiam Nagy Ivónak. Sőt, Nagy Napsugár sem lehet a lányom.

Ne szúrj ki vele, képzeld csak el pl, Fehér Farkas doktor urat keresem..

áááh... Nem jó, hidd el..

Talán ha egy harmadikat teszel középre, pl Fehér Máté Farkas, úgy inkább...

2009. júl. 21. 15:14
 19/38 anonim ***** válasza:
90%
Ezt tetőzni kellene második névvel? Lehetne Fehér Farkas Medve...
2009. júl. 21. 15:14
 20/38 anonim ***** válasza:
75%

Szerinted? Gondolj már bele, hogy mennyire röhejes ez a név! Fehér Farkas. Ez maximum egy indiánnak lehet elfogadható név.

Igen, elég könnyen csúfolhatják. Péládul, húúúúú, jön a Farkas! Vagy itt a nagy Fehér Indiánfőnök! Stb.

Igen a farkas tényleg ijesztő állat a gyermekmesében. Majd oviban nem fogják csúfolni, sőt mindenki félni fog tőle. De iskolába már csúfolni fogják, legalábbis szerintem!

De tudod mit? Nevezd el Fehér Farkas Krisztiánnak, és akkor lesz esélye magát Fehér Krisztiánnak hívni, ha kissé értelmesebbnek születik, mint Te!

2009. júl. 21. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!