Ciki, ha a fiamat Fehér Farkasnak nevezem el?
Szerintem oltári ciki ez a név. Bocsi, neharagudj, de 100%, hogy kitalálnak rá valami csúfolódós viccet, akáraz oviban, a suliban. Fehér Farkas? Mintha nem is emberi név lenni. Végülis te tudod, a te döntésed. Gondolgozz el rajta, mert ez a név végig fogja kísérni az egész életét.
Én biztos nem adnák ilyen nevet a gyerekemnek.
mintha indiánnév lenne.)Ülő Bika.))
nem tetszik.
Nekem is tetszik az Ivó, nagyon is, mégsem nevezem a fiam Nagy Ivónak. Sőt, Nagy Napsugár sem lehet a lányom.
Ne szúrj ki vele, képzeld csak el pl, Fehér Farkas doktor urat keresem..
áááh... Nem jó, hidd el..
Talán ha egy harmadikat teszel középre, pl Fehér Máté Farkas, úgy inkább...
Szerinted? Gondolj már bele, hogy mennyire röhejes ez a név! Fehér Farkas. Ez maximum egy indiánnak lehet elfogadható név.
Igen, elég könnyen csúfolhatják. Péládul, húúúúú, jön a Farkas! Vagy itt a nagy Fehér Indiánfőnök! Stb.
Igen a farkas tényleg ijesztő állat a gyermekmesében. Majd oviban nem fogják csúfolni, sőt mindenki félni fog tőle. De iskolába már csúfolni fogják, legalábbis szerintem!
De tudod mit? Nevezd el Fehér Farkas Krisztiánnak, és akkor lesz esélye magát Fehér Krisztiánnak hívni, ha kissé értelmesebbnek születik, mint Te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!